Jump to content

BMW Company Cars

Romulus

Recommended Posts

tu de ce ai merge la un test?nu ca sa vezi de ce in stare masina?sau doar sa iti soti prietena la o plimbare?

275905[/snapback]

Masina este cu siguranta mai in stare decat soferul, doar vorbim despre BMW-uri, nu?

Iar prietena o scot la plimbare ceva mai rar, este sotia acasa ...

cu ce confirmi? cu un text in word? esti vre-o autoritate in domeniu sa garantezi ca au fost folosite cum spui? ai participat la vre-un eveniment descris de tine?

275738[/snapback]

Scuze ca nu am fost prompt cu raspunsul: Da. am participat la mare parte din evenimente si daca te ajuta cu ceva, nu doar de dragul de a ne certa pe forum, pot sa iti pun la dispozitie filmari (de amator) unde sa vezi din pacate ce au patit aceste masini, numarul de inmatriculare si (f rar din pacate) seria de sasiu filmata la unele dintre ele.

Nu am spus decat ca masinile sunt scumpe avand in vedere modul cum au facut primii Km, si castigurile din publicitatea firmei. Vrei sa stii ceva despre Z -ul care dupa prima zi de pista a fost retras, sau despre 3-ul tamponat stanga fata?

Daca lucrezi la AB te invit la o discutie deschisa cu privire la aceste masini pe care le comercializati, respectand in parte standardele BMW, dar fara a aplica procentul de devalorizare asa cum se face.

Daca nu, am incercat doar sa fiu de folos si sa dau o baza solida de negociere pentru cine ar vrea sa cumpere o astfel de auto... :blink:

Zilele BMW a fost un eveniment deschis publicului larg, si nu a existat un feedback asupra masinilor decat atunci cand le-ati (ma refer la colegii de forum care sunt trecuti in statul de plata de la Carrom si printre celelalte atributii primesc bani si pentru imagine) facut verificarea pentru evenimentul de la Predeal.

Chiar daca suntem in Romania, speram ca AB, in pofida vanzarilor pe care le inregistreaza, nu poate sa-si trateze clientii altfel decat alti dealeri BMW din Europa.

Edited by AML

Vrei sa stii ceva despre Z -ul care dupa prima zi de pista a fost retras, sau despre 3-ul tamponat stanga fata?

Daca lucrezi la AB te invit la o discutie deschisa cu privire la aceste masini pe care le comercializati, respectand in parte standardele BMW, dar fara a aplica procentul de devalorizare asa cum se face.

276483[/snapback]

Pai el daca lucreaza la AB ,inteleg, dar tu in calitate de "ce" , de angajat al carei firme, institutii, participi la o discutie deschisa, sau inchisa? :blink:

Pai el daca lucreaza la AB ,inteleg, dar tu in calitate de "ce" , de angajat al carei firme, institutii, participi la o discutie deschisa, sau inchisa? :blink:

278507[/snapback]

Feedback din partea consumatorului pentru serviciile (reale) si produsele pe care AB le ofera pe piata.

Feedback din partea consumatorului pentru serviciile (reale) si produsele pe care AB le ofera pe piata.

278839[/snapback]

Am glumit si eu, nu te supara, normal ca din partea consumatorului, ca doar nu din partea unui angajat al Politiei sau al Ministerului de Interne. :blink:

Serviciile Ab sunt destul de reale cred, la fel si BMW-urile, banuiesc ca sunt "made in Germany", deci nu se poate pune la indoiala apartenenta AB la grupul german

BMW AG. :)