Jump to content

Oglinda E39

Calinu

Recommended Posts

Se misca stanga/dreapta cu mana si nu lucra din butonul electric....lucra doar sus/jos electric....Vreau sa o dau jos doar sticla sa vad daca nu e sarita din ceva cleme...dar m-am tot uitat peste tot si nu am vazut nici un acces sa dau jos oglinda doar.

Se misca stanga/dreapta cu mana si nu lucra din butonul electric....lucra doar sus/jos electric....Vreau sa o dau jos doar sticla sa vad daca nu e sarita din ceva cleme...dar m-am tot uitat peste tot si nu am vazut nici un acces sa dau jos oglinda doar.

253886[/snapback]

bagi o surubelnita sau ceva subtire in partea de jos a sticlei. intre sticla si suport. inainte de asta uita-te sub sticla atent si vezi ca ai la mijloc un plastic mic iesit putin in relief.

plasticul ala trebuie impins cu surubelnita de la stanga spre dreapta.(cel putin asta e directia pt oglinda din dreapta,doar acolo am umblat). daca e vb de oglinda stanga,s-ar putea sa trebuiasca sa impingi de plastic de la dreapta spre stanga. si o sa iasa usor. atat.

bagi o surubelnita sau ceva subtire in partea de jos a sticlei. intre sticla si suport. inainte de asta uita-te sub sticla atent si vezi ca ai la mijloc un plastic mic iesit putin in relief.

plasticul ala trebuie impins cu surubelnita de la stanga spre dreapta.(cel putin asta e directia pt oglinda din dreapta,doar acolo am umblat). daca e vb de oglinda stanga,s-ar putea sa trebuiasca sa impingi de plastic de la dreapta spre stanga. si o sa iasa usor. atat.

253891[/snapback]

da, e oglinda din dreapta.Merci...o sa incerc si va anunt daca am rupt sticla sau nu :blink:

253891[/snapback]

:blink: , din pacate nu am gasit siguranta aia sub oglinda...poate incerci sa-mi explici mai exact ...sau poate sti alt locas ca m-am tot chiorit si nu gasesc,...

vezi ca nu la toate oglinzile e cum ti-au descris baietii mai sus,daca e modelul mic de oglinda e prinsa cu cleme de jur imprejur.O sa te chinui s-o dai jos fara sa rupi,spargi nimic.Tot asa cu mai multe surubelnite cu rabdare o dai jos,iei rand pe rand clemele..si dupa ce o dai jos o sa vezi ca iti e rupta o piesa din plastic alb cu zimti pe ea,cel mai probabil.Piesa asta nu vine separat asa ca poate o sa reusesti s-o lipesti cu superglue,daca nu cauta in dezmembrari.Mai usor de dat jos e daca dai jos prima data capacul(pe acolo ai acces mai usor la cleme) dar din pacate ca sa il dai jos eu nu am vazut alta solutie decat rupand clemele de la capac:( Edited by grozadan

am vazut ceva cleme...dar imi parea ca deschid nu doar oglinda...ci parca mergeau pana in spatele sistemului cu motoras/....dar poate nu mai vad eu bine.O sa imping clemele alea alea st/dr oglinzii sper sa reusesc.

255015[/snapback]

Ai PM cu procedura din TIS - poate iti va fi mai clar.

salutari si succes !

• 6 months later...

revin la acest topic cu inca o intrebare: la E46 e acelasi sistem de desfacere a oglinzii?e o siguranta cumva in partea inferioara a sticlei....eu am tot incercat dar nu am reusit!!

M-am tot chinuit dar mi groaza sa nu rup sticla.Cel putin, dupa cum zicea grozadan, am reusit sa rup clemele de la capacul oglinzii :blink:...Poate stie careva mai exact!!

Edited by saplacan

Eu intreb cum se pune la loc oglinda la e39 - mi-a lovit cineva oglinda, si am gasit sticla atarnand de firele alea. Aparent, nimic rupt. Insa nu reusesc sa-mi dau seama cum sa pun sticla la loc. Pe spatele sticlei e un cerc, pe care, in patru locuri, sunt niste "cleme" de plastic, diferite, doua cate doua.

e acelasi sistem de prindere..hai ca nu e greu doar deschide mari ochii,eventual ajuta-te de o lanterna.Dc vi la cj ti-o dau eu jos.Da clemele la o parte de pe cerc in timp ce tragi de oglinda.Acuma daca tot ai dat jos capacul poti baga surubelnita si pe partea aia.

• 7 months later...
daca il gasesti pe undeva se poate inlocui fara nici o problema

Ms.dar nu stiu sigur daca motorasul e de vina...oglinda a fost lovita(nu s-a spart sticla,absolut nimic) si cand o reglez spre sus-jos merge,dar cand o reglez stanga dreapta...spre dreapta merge,dar spre stanga nu merge desi motorasul se aude.se poate sa fi sarit dintro clema sau ceva?ms

Nimeni? :twoup:

cel mai probabil s-au rupt niste parghii acolo,nu stiu cum sa ti le descriu exact,sunt niste chestii mici de plastic de culoare alba care transmit miscarea de la motoras la oglinda;cauta in dezembrari o oglinda defecta,pt ca pe nou nu vine decat cu tot cu motoras

cel mai probabil s-au rupt niste parghii acolo,nu stiu cum sa ti le descriu exact,sunt niste chestii mici de plastic de culoare alba care transmit miscarea de la motoras la oglinda;cauta in dezembrari o oglinda defecta,pt ca pe nou nu vine decat cu tot cu motoras

parghiile alea albe sun t in regula ,nu sunt rupte.cand misc oglinda spre stanga parghia se opreste la jumate,dar motorasul merge.ms

Edited by tny87

• 6 months later...