Jump to content

Navigatie e46 instalare

RazvvN

Recommended Posts

Salut!

Am si eu un e46 si am achizitonat o navigatie. Problema este ca vreau sa o instalez fara magazie de cd.

Am luat mufele care intra in navigatie si un adaptor pentru mufele care iasa din bordul masinii.

Intrebarea mea este urmatoarea. Puteti sa-mi spuneti ce semnifica fiecare cablu din pozele 3 si 4?

ex: cablu albastru - boxe fata, sau spate (sau ce o fi)

Vreau sa le leg direct pe mufa adaptoare..

Astept raspuns.

Multumesc de ajutor!

Legenda:

Poza 1 - Navigatie

Poza 2 - mufe adaptoare

Poze 3 si 4 - mufe din navigatie spre mufa adaptoare (mufele din bord / sau magazie cd) - depinde cum merg.

Edited by RazvvN

1. ecranul ala pare de e39, e53...

2. mai ai nevoie de modul radio, modul gps, antena gps si instalatie electrica

3. fara cunostinte si experienta in domeniu nu o sa reusesti oricum

Este de E46.

De ce mai am nevoie de acele module?

M-am gandit ca pot conecta cablurile intre ele si ar trebuii sa mearga, nu?

Gen, plus la plus, minus la minus, boxele , si ce mai este.

Ar trebuii sa mearga, nu?

• Downvote 1

Este de E46.

Esti sigur ca nu ti trebuie antena GPS ? tu ai doar ecranul ... cum vrei sa capteze satelitii ??? Cred ca are dreptate zeronoo !

Edited by pedro_nr1

Ce ai tu e doar monitorul de bord, și e de E39, E38, e53.

Mai ai nevoie de modul de sunet BM24 sau BM54, modul video, unitate navigație mk3 sau Mk4.

Apoi instalația aferentĂŁ, antene gps.

Mai bine pui o unitate android, aia e pachet și nu mai trebuie nimic.

Este de E46.

Nu

Pentru ca altfel nu functioneaza

Nu

Edited by zeronoo
  • Like 2

Nu am dat banii pe ea, am primit-o si mi s-a spus ca o pot conecta direct. Am mai legat navigatii si casetofoane pe marca vag, dar pe asta nu seamana cablurile la culoare de niciun fel si nu gasesc nici pe net info despre ele,si nici nu scrie pe ele.

Totusi, pentru placerea mea. Puteti sa-mi spuneti ce semnifica acele cabluri din pozele 3 si 4? Banuiesc ca cele 3 negre,groase, sunt pentru module.

Dar restul?

Multumesc de ajutor!

Nu am dat banii pe ea, am primit-o si mi s-a spus ca o pot conecta direct. Am mai legat navigatii si casetofoane pe marca vag, dar pe asta nu seamana cablurile la culoare de niciun fel si nu gasesc nici pe net info despre ele,si nici nu scrie pe ele.

Totusi, pentru placerea mea. Puteti sa-mi spuneti ce semnifica acele cabluri din pozele 3 si 4? Banuiesc ca cele 3 negre,groase, sunt pentru module.

Dar restul?

Multumesc de ajutor!

Navigatia aia este un fel de monitor de calculator , iti trebuie si unitatea ca sa functioneze ! , deci cauta un android daca tot vrei navigatie ! , dupa cum au spus si colegi mai sus , iti trebuie niste module ca sa functioneze ... plus niste cabluri pentru conectare , acolo in poze ai niste fire care alimenteaza casetofonul standard , plus ... minus ... plus pt memorie ... difuzoare ... etc

Unitatea fiind caseta de cd-uri,corect?

Iti trebuie amplificator compatibil cu ce ai tu ca sa ai suntet ! , daca vrei magazie cd iti trebuie si aia .. si compatibila , daca vrei navigatie iti trebuie modul gps ... etc ... plus ca iti trebuie si cablurile de conectare ... antena gps ... tu ai decat comanda lor

NU e ca un laptop cu toate in el !

Mai bine pune un android , e relativ usor de montat si esti mult mai castigat ! , androidul are tot in el ... respectiv amplificare , modul gps , citeste si de pe stick ... muzica / video , navigatia are harti ceva mai bune ..

Edited by wtww

Voiam sa o pun pentru ca arata fain pe el. Intra "la fix" , ca sa zic asa.

Oricum, din cate stiu eu, din asta iasa 2 mufe,cu cablurile (alea la care vreau sa le aflu utilitatea,fiind si cele 2 mufe care iasa din navi/multiplayer), astea 2 merg in magazia de cd, iar din magazie vine alt cablu spre cablurile masinii(bordului).

In fine, asa am sa fac, pun android.

Dar, daca se poate si stiti, tot as vrea sa stiu ce semnifica fiecare cablu din pozele precedente, pentru informarea mea personala.

Multumesc, anticipat!

Puteti da T/C daca nu..

Mersii de ajutor!

Edited by RazvvN