Jump to content

Seria 5 G30, 2017 - 2024

deeJayOg

Recommended Posts

Cum se comporta un 30e la ~90k Km? Ma refer mai mult la baterie? Cam cat i-a scazut eficienta/capacitatea?

Offtopic, are Buhnici un ultim podcast cu un tip care cica repara/inlocuieste baterii pe masini electrice si hibirde. Zice tipu asta ca doar Toyota si Nissan au cele mai bune sisteme hibride si ca el doar una de la cei doi si-ar cumpara. Ca cica sunt pionieri, au experienta.

• 2 weeks later...

Ce parere aveti despre istoricul acestei masini? Ma contrariaza acele probleme electrice la portbagaj, acel harness, probabil modulul care il controleaza, dar si problema cu scaunul fata. Altfel are doar schimburile uzuale de ulei, filtre si faptul ca unele intervale sunt depasite. Mi-e teama doar ca acele probleme electrice sa nu fii survenit in urma unui accident, desi am primit raport de la autohaus ca-i "accident free".

WBAJR31050CE01293.pdf

• 1 month later...

Ai pe stâlpul de la șofer lista cu toate anvelopele și combinațiile de anvelope pe care le poți monta.Ai grija cum citești acel sticker pentru ca iti spune și care se montează pe fata și care pe spate dacă pui în 2 dimensiuni.

Edited by tzucul

De putin timp am observat ca sta atarnata protectia asta la bascula stanga spate iar vinovat pare a fi unul dintre cele doua suruburi de prindere. Ea se tine intr-o urechiusa de plastic si celalalt surub, nu cred ca o s-o pierd dar as vrea s-o fixez la loc. Stie cineva de unde as putea lua un astfel de surub, fara sa trebuiasca sa inlocuiesc toata protectia? Mersi.

IMG-0934.jpg

IMG-0935.jpg

• 3 weeks later...

Salutare. Caut sa cumpar un G30 si am observat la unul pe care ma bate gandul sa-l cumpar ca are acel buton de Intelligent Safety cu rosu/orange, adevarul este ca nu se vede f bine. Stiu ca de obicei cerculetul in interiorul caruia se regaseste acel icon de masina e de culoare verde. Am cautat putin si am aflat ca isi schimba culoarea daca unul din sisteme este dezactivat. Se poate cumva sa fie totusi ceva defect la unul din sisteme?

Clip.jpg

3 hours ago, RaYn3 said:

Salutare. Caut sa cumpar un G30 si am observat la unul pe care ma bate gandul sa-l cumpar ca are acel buton de Intelligent Safety cu rosu/orange, adevarul este ca nu se vede f bine. Stiu ca de obicei cerculetul in interiorul caruia se regaseste acel icon de masina e de culoare verde. Am cautat putin si am aflat ca isi schimba culoarea daca unul din sisteme este dezactivat. Se poate cumva sa fie totusi ceva defect la unul din sisteme?

Clip.jpgsunt dezactivate din meniu sau e problema la sisteme.  Una din ele:))

16 hours ago, daddy0307 said:

Apeși pe el selectezi active all și vezi daca se face verde.

I-am zis deja la neamtz sa incerce sa le activeze pe toate si sa vada daca se trece in verde, doar ca cel mai probabil si-a dat ochii peste cap ca deja i-am cerut probabil prea multe. Astept sa vad daca vrea sa faca ori ba si acest mic efort. E belea cu ei. Multi se comporta de parca n-ar fi in interesul lor sa-si vanda marfa, nu sunt asertivi asa cum m-as astepta eu sa fie. Ce-i drept am dat peste putini care dupa un timp, veneau si te intrebau ei daca te mai pot ajuta si cu altceva. In fine.