Jump to content

BMW 525 din 1993

cristicul

Recommended Posts

Buna.

Nu am si nici nu am avut Bmw pana acum dar sper sa rezolv "problema" cat mai repede.

Am gasit sa cumpar un Bmw 525 din `93 si mi s-a spus ca acest motor din poza are 173 CP nu KW . Puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce motor este pt ca eu stiu ca pe ea trebuie sa fie motorul M50B25 de 192 CP.

Daca cunoasteti masina si istoricul ei va rog sa ma ajitati.Vanzatorul este din Buzau si masina este pe numele altcuiva din Constanta si spune ca nu stie istoria masinii pt ca nu o are decat de o luna si nici nu a facut actele.

Daca doriti pot sa mai trimit poze

Va multumesc.

post-6182-1183489354_thumb.jpg

post-6182-1183489365_thumb.jpg

post-6182-1183489374_thumb.jpg

post-6182-1183489472_thumb.jpg

Nu e din '93.

Intradevar, Viper are dreptate, motorul asta (M20B25) s-a montat din fabrica pe seria 5 doar pana in 09.1990

Fa rost de VIN, mergi pe www.realoem.com si afli cam ce masina este.

Masina e din 93, are semnale pe aripa.

Iar la motor se vede ca e o inventie, are motor M20 cu filtru de aer de M50, deci sigur a fost schimbat motorul. Se vede si bobina de inductie care e asezata nefiresc langa baterie.

Ma uitam ca bolovanul la poza cu motorul, ca mi se parea ceva aiurea, dar nu mi-am dat seama de chestiile evidente... Sonda aia de pe carcasa termostatului mi-a prins privirea pt. un pic de timp, insa am trecut peste :blink:

Dar ce o fi avut in cap cel care a schimbat motorul generatie mai noua intr-unul mai ... antic? Clar, s-a bucurat ca la gasit la bani mai putini. Si asta, impreuna cu faptul ca a dus un motor M50 dincolo de punctul de reparatie, spune multe despre tratamentul primit de masina dealungul vietii. Sari peste, ca oferte mai sunt. Chiar aici pe forum, este unul de 9.000 de EU :)

PS - Pot fi probleme si la acte, ca M50-ul are norma de poluare mai buna decat M20 (care este non-euro), si conditia pe care ti-o pune RAR-ul cand schimbi motorul este ca cel pe care il pui pe masina sa fie cel putin egal sau mai bun d.p.d.v. norma de poluare. Si de legea asta stiu eu de prin 2000. Deci daca a facut in ultimii 7 ani schimbarea motorului NU are actele in regula.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.