Jump to content

Mai putem sa circulam dupa 2007?

florian_xkk

Recommended Posts

azi in timp ce vorbeam cu un vecin, mi-a zis ca din 2007 va fi interzis sa se mai circule cu masini fara catalizator/non-euro. eu unul nu mai am catalizator si banuiesc ca mai sunt si altii in aceeasi situatie.

voi stiti ceva de treaba asta?

ce ar fi de facut?

cam care ar fi investitia intr-un catalizator?

si mie mi s-a parut ciudat cum sa nu ma lase sa circul cu masina, care este proprietatea mea personala. sa-mi dea ei catalizator si il pun cu cea mai mare placere.

cat despre inmatriculat non-euri sau cu E1 si E2, nu cred ca daca nu ne lasa acum, o sa ne lase in 2007. poate doar daca intram in UE sa nu mai platim taxe vamale sau ceva de genu.

eu am auzit ca din 2007 o sa se poata inmatricula si masinile non-euri sau cu E1 si E2. Faza nasoala esta ca o sa fie niste accize f. mari pt. ele.

Poate cineva sa confirme aceste lucruri?

26649[/snapback]

asa am auzit si eu.....

cum sa nu ne mai lase sa circulam cu masini non-euro??? ce, in UE nu mai circula masini non-euro???... atata timp cat masina corespunde din pct de vedere tehnic (noxe, etc) nu vad de ce sa nu ne lase...asta e o aberatie!!!

eram cu pejo 307 a prietenei aveam 160 pe autostrada. si m'a depasit o frumusete de golf 1 de zici ca atunci a iesit pe poarta fabricii ....... cateodata sunt bune si astea vechi

26802[/snapback]

Si eu am vazut intr-un TOP GEAR un golf 1 cu motor si cutie de S3 (225 CP), suspensii modificate,etc. La teste pe circuit a facut toate masinile din concurs, inclusiv Boxter, Clio Turbo si alte minunatii cu peste 200 de cai ...problema la noi e in ce stare tehnica se afle masina noneuro respectiva...daca cei de la RAR ar fi corecti cred ca o treime din parcul auto ar trage pe dreapta...

bineinteles, n-ai nici o treaba. important e ca masina sa fie intr-o stare tehnica si estetica acceptabila, ca nu sta nimeni sa-ti verifice cantitatea de euro din esapament :blink: poti avea probleme de exemplu daca ai parbrizul crapat, vreo roata strimba etc

la "THE FIFTH GEAR" au prezentat cat de avantajos e in Anglia sa ai masina mai veche, impozit si asiguri mici-"pe burta".

si la noi, daca iti aduci masina mai veche de 30 de ani poti sa o inmatriculezi ( asa am auzit eu ).