Jump to content

problema 320d

apasu

Recommended Posts

Imi cer scuze ca sunt insistent... dar chiar nimeni nu are idee ce poate sa se auda ca un suierat cand scade turatia de la 3000 la 2000 de ture. Mecanicul la care merg de obicei spune ca nu e nimic grav(poate vreo rola se aude)....un prieten BMWist spune ca de la turbina..... Dimineata o desface mecanicul si se uita atent....dar pana atunci.....mai sunt niste ore bune... masina e E46 disel de 136 de cai...astept pareri....

Imi cer scuze ca sunt insistent... dar chiar nimeni nu are idee ce poate sa se auda ca un suierat cand scade turatia de la 3000 la 2000 de ture. Mecanicul la care merg de obicei spune ca nu e nimic grav(poate vreo rola se aude)....un prieten BMWist spune ca de la turbina..... Dimineata o desface mecanicul si se uita atent....dar pana atunci.....mai sunt niste ore bune... masina e E46 disel de 136 de cai...astept pareri....

255924[/snapback]

in ceea ce priveste sunetele cel mai bine e sa le auzi si dupa aia sa spui ce sunt...

daca se aude numai cand scade turatia, cred ca e turbo - nu are nimic stai linistit

Atunci sa inteleg ca e pe duca turbina??? Saptamana viitoare am de facut vreo 7000 de km si nu vreau sa am parte de surprize.... oricum multumesc de raspuns si mai astept pareri....

255927[/snapback]

nu e pe duca, pana acum nu se auzea nimic_?

nu e pe duca, pana acum nu se auzea nimic_?

255933[/snapback]

nu se auzea.....dar ce poate fii?? de tras masina trage la fel de bine, nu scoate fum....e putin enervant acel suierat pt ca nu l-am avut pana acum....

nu se auzea.....dar ce poate fii?? de tras masina trage la fel de bine, nu scoate fum....e putin enervant acel suierat pt ca nu l-am avut pana acum....

255936[/snapback]

oricum in Romania cel mai mult la serviceuri le place sa schimbe ulei, filtre, discuri si placute de frana...o spun pt ca ma izbesc zilnic de aceste probleme la servici..... :blink:

problema asta o am si eu

de cand am racordul rupt se aude sueratul ala de vid din turbo

racordul flexibil se schimba usor!

256277[/snapback]

maine(sambata) schimb si racordul flexibil... o sa iti spun daca se mai aude...

oricum multumesc frumos de sfaturi...

problema asta o am si eu

de cand am racordul rupt se aude sueratul ala de vid din turbo

racordul flexibil se schimba usor!

256277[/snapback]

Am fost astazi sa schimb flexibilul... bineinteles ca mai trebuie sa merg luni o data pt ca s-a rupt un prezon din turbina.... A incercat sa sudeze altul dar degeaba...trebuie data jos turbina si scos prezonul.... suieratul respectiv nu se mai aude ....dar am observat ca parca masina trage mai bine!!! poate afecta cu ceva schimbarea flexibilului??? sa fi fost cel vechi putin infundat sau ceva de genul??

Am fost astazi sa schimb flexibilul... bineinteles ca mai trebuie sa merg luni o data pt ca s-a rupt un prezon din turbina.... A incercat sa sudeze altul dar degeaba...trebuie data jos turbina si scos prezonul.... suieratul respectiv nu se mai aude ....dar am observat ca parca masina trage mai bine!!! poate afecta cu ceva schimbarea flexibilului??? sa fi fost cel vechi putin infundat sau ceva de genul??

256852[/snapback]

care flexibil?unde vine?!

dar cum a ajuns la turbina cand ti-a schimbat flexibilul?  :blink:

258110[/snapback]

trebuie demontata toata evacuarea......ca sa poata sa sudeze flexibilul.... ar mai fii o varianta sa iti cumperi catalizator cu tot cu flexibil..... :) ...dar in loc sa te coste 250 RON te costa........

256852[/snapback]

orice gaura in evacuare deregleaza bunul mers al motorului

bafta multa in continuare