Jump to content

Sfat cumparare BMW 320d f30 2014 184 cp.

RduVlad

Recommended Posts

Eu nu stiu de ce te chinui atat si nu cauti o masina cu dotarea asta si gata.

Pentru ca ambinet light original la unele modele de BMW e chior de tot, parca nu exista . In plus , nu cred ca asta ar trebui sa fie criteriul sa cumpere o masina, dar daca omul isi doreste ambient light, se poate adauga usor si relativ ieftin . Pacat ca el nu e putin indemanatic sa-si monteze singur luminile.

Radu sau Vlad, sau cum te cheama - uite cum fac eu cu pachetele din China. La Bihor se cere ca pachetul sa nu aiba o valoare mai mare de 50 USD sau 45 euro, altfel iti cer sa platesti vama. Iti cer un screenshot sau o poza cu comanda si valoarea ei, de unde o cumperi - stiu si ei ca vanzatorul nu o sa puna pretul real. Eu fac o poza a comenzii si apoi editez pretul in Photoshop (sau Paint) sa fie sub 50 USD.

Nu am platit niciodata nici o taxa.

Cat despre montaj , am pus pe F10 ambient light aftermarket , desi avea din fabrica , pentru ca era complet chior la 3 ani cat avea masina cand am cumparat-o. Am montat instalatia de asa maniera incat functioneaza ca cea originala , cu control si din idrive si buton, cu doua culori (asa e la F10) . A trebuit sa elimin modul de functionare chinezesc cu schimbarea culorii dintr-un switch de pe cupa manerului de deschidere a usii si sa folosesc alimentarile originale .

In general nu, e asa de greu sa pui un kit aftermarket . Dai fetele de usi jos si o sa ai in kit niste conectori dedicati care se imbina cu cei ai masinii. Probabil primesti si ceva instructiuni de la vanzator . Daca nu, Google si Youtube sunt prietenii tai.

• Like 5
  • Downvote 1

Pai tocmai de aia o cheama lumina ambientala, sa fie chioara, nu sa citesti o carte la lumina aia. Daca lumina ambientala ajunge sa fie deranjanta si pe deasupra mai si face interiorul masinii sa fie in toate culorile curcubeului pe langa ca e de prost gust, pierde partea de ambiental din nume.

Dar ma rog, fiecare cu preferintele lui. :)

Pai tocmai de aia o cheama lumina ambientala, sa fie chioara, nu sa citesti o carte la lumina aia. Daca lumina ambientala ajunge sa fie deranjanta si pe deasupra mai si face interiorul masinii sa fie in toate culorile curcubeului pe langa ca e de prost gust, pierde partea de ambiental din nume.

Dar ma rog, fiecare cu preferintele lui. :)

Cred ca nu ai inteles - e chioara de tot - adica nu se vede nimic , nici daca pui mana sub ea. Asta face parte din marile realizari ale BMW - adica leduri moarte in 2-3 ani. Si nu a vorbit nimeni de culorile curcubeului, ci de doua culori exact asa cum le-a definit BMW -classic(orange) si modern (alb-bleu) exact ca si bordul 6WA, dar se pare ca iti place sa te bagi in seama .

• Like 1

Cred ca nu ai inteles - e chioara de tot - adica nu se vede nimic , nici daca pui mana sub ea. Asta face parte din marile realizari ale BMW - adica leduri moarte in 2-3 ani. Si nu a vorbit nimeni de culorile curcubeului, ci de doua culori exact asa cum le-a definit BMW -classic(orange) si modern (alb-bleu) exact ca si bordul 6WA, dar se pare ca iti place sa te bagi in seama .

Aici ĂŽți dau dreptate. Am un prieten care are un F31 din 2013, nici mĂŁcar nu a știut cĂŁ are așa ceva ĂŽn uși....la mine la F31 LCI din 2015 sunt chiar ok,alb si portocaliu. Cat despre montaj la astea aftermarket acolo e lucru' dracului,trebuie date jos fete de usi trase cablaraie...mufate,e de lucru intradevar. Dar dacĂŁ vrei se meritĂŁ!

Edited by CristiOsman