Jump to content

Navi MIK&Navi MARE

Recommended Posts

am si eu pe un e46 navi mik(poza) cu sursa dvd(poza) in porbagaj si as vre sa o schimb cu o navi mare......merita??........voi putea asculta si eu un cd audio macar pe navi mare cu sursa mea???.......sau daca nu, de ce as mai avea novoie sa fac asta?.......help me

post-6375-1183647614_thumb.jpg

post-6375-1183647656_thumb.jpg

am si eu pe un e46 navi mik(poza) cu sursa dvd(poza) in porbagaj si as vre sa o schimb cu o navi mare......merita??........voi putea asculta si eu un cd audio macar pe navi mare cu sursa mea???.......sau daca nu, de ce as mai avea novoie sa fac asta?.......help me

256181[/snapback]

fa o poza si din spate la mufe .la cass.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Readuc subiectul in actualitate, pentru ca sunt in aceeasi situatie. Am navi mic si ma intreb ce presupune inlocuirea lui cu unul mare.

Este plug & play? Presupun ca trebuie schimbata consola interna cu una 2DIN, si mutata unitatea de control a sis de climatizare mai jos. Insa pe langa asta, mai trebuie facut ceva?

De asemenea: cam cat ar costa asa ceva (un upgrade)?

Merci pentru orice informatie.

Un raspuns primit de la 3xpert in urma cu ceva timp, cand ma batea si pe mine gandul sa imi pun navi mare, in conditiile in care aveam deja monitorul 16/9:

pt tv ai nevoie de un tuner separat pt a monta navi 16/9 trebuie sa mai ai amplificator separat cu tuner radio in el ,pt asta trebuie sa desfaci sa vezi ce fel de unitate ai in fata acolo unde bagi caseta sa vezi daca e amplificarea acolo sau in portbagaj ,si iti mai trebuie sa cumperi un plastic pt klimatronic

...Este plug & play? Presupun ca trebuie schimbata consola interna cu una 2DIN, si mutata unitatea de control a sis de climatizare mai jos. Insa pe langa asta, mai trebuie facut ceva?

...

271808[/snapback]

Hmm, upgrade-ul este relativ egal cu o instalare noua pentru ca navi business are modulul de radio si antena GPS in fata, navi professional le are in spate.

In mare, pe langa ce ai mentionat tu, mai ai nevoie modulul radio (BM54), ceva cabluri si alte cateva "maruntisuri". In plus, calculatorul de navi trebuie recodat pentru 16:9. Presupun ca ai un calculator MK4, masina ta fiind relativ noua.

Cateva linkuri interesante:

http://www.4chini.de/navinachruestung.htm

http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showthrea...ght=upgrade+169