Jump to content

cabluri magazie cd

leoberti

Recommended Posts

bmw-ul meu cel din semnatura a venit de la mama lui cu navigatie mica, telefon ,si radio casetofon bussiness. NO CD CHANGER

ieri am cumparat un cd changer si azi am incercat sa-l montez, cand ce sa vezi, surpriza. nu gasesc cablurile pt magazia cd.

am fost informat din mai multe surse ca masina are 100% cabluri trase deja din fabrica pentru cd changer. eu le-am cautat timp de 1 ora si nu am gasit nimic. unde ar putea fi localizate?

vreo sugestie? a mai avut cineva problema asta?

am inteles ca exista un abtibild in portbagaj care iti spune exact daca are sau nu firele deja trase. unde se afla acest abtibild?

daca nu gasesc cablurile ce este de facut?

heeeeeeeeeellllllllppppppppp.

ms

• 2 weeks later...

am dat 180 de euro pe magazie. masina mea din pacate nu avea cabluri trase din fabrica. in consecinta a trebuit sa cumpar cabluri. am dat 1 mil si pe alea cu tot cu trasnport. toate astea le-am luat de la 3xpert. e super de treaba baiatu ti-l recomand cu toata caldura.

e destul de mare bataia de cap ca sa tragi cablurile cum trebuie. da se merita efortul 100%. calitatea este una foarte foarte buna. cand am ascultat primul CD am ramas masca :blink: ... fata de radio si caseta... era ceva .. wow.

daca iti cumperi magazie .. si vrei sa tragi cablurile .. da-mi un PM si iti spun exact ce trebuie sa faci.

am dat 180 de euro pe magazie. masina mea din pacate nu avea cabluri trase din fabrica. in consecinta a trebuit sa cumpar cabluri. am dat 1 mil si pe alea cu tot cu trasnport. toate astea le-am luat de la 3xpert. e super de treaba baiatu ti-l recomand cu toata caldura.

e destul de mare bataia de cap ca sa tragi cablurile cum trebuie. da se merita efortul 100%. calitatea este una foarte foarte buna. cand am ascultat primul CD am ramas masca :blink: ... fata de radio si caseta... era ceva .. wow.

daca iti cumperi magazie .. si vrei sa tragi cablurile .. da-mi un PM si iti spun exact ce trebuie sa faci.

260776[/snapback]

sa te bucuri de scula , presupun ca ai 6 boxe , 4 fata si 2 spate , chiar se aude tun ? , pt ca eu radio nu prind nici un post lacrima si nu imi dau seama , iar caseta refuz sa mai ascult. Te intreb pt ca eu am avut un golfIV care avea cd navi cu 8 boxe si chiar se auzea meserie si cand am vazut 6 boxe la bmw m-am cam temut

sa te bucuri de scula , presupun ca ai 6 boxe , 4 fata si 2 spate , chiar se aude tun ? , pt ca eu radio nu prind nici un post lacrima si nu imi dau seama , iar caseta refuz sa mai ascult. Te intreb pt ca eu am avut un golfIV care avea cd navi cu 8 boxe si chiar se auzea meserie si cand am vazut 6 boxe la bmw m-am cam temut

260975[/snapback]

mersi. da 6 boxe. se aude f f f bine (nu se mai aud pureci (FM) , nu se mai aude infundat (caseta)) se aude tare si clar. comparativ cu golfu se aude mai slab. am avut posibilitatea sa aud instalatia audio de pe golf (golful este si mai mic ca habitaclu .. conteaza si asta). bmw-u sta mai prost la capitolul bass. in schimb sistemul Harmann Kardon bate tot inclusiv BOSE-ul de pe audi.

daca nu ai magazie ia-ti ca merita toti banii. si daca ai bani de magazie mp3 cu atat mai mult :).

bafta. :blink:

mersi. da 6 boxe. se aude f f f bine (nu se mai aud pureci (FM) , nu se mai aude infundat (caseta)) se aude tare si clar. comparativ cu golfu se aude mai slab. am avut posibilitatea sa aud instalatia audio de pe golf (golful este si mai mic ca habitaclu .. conteaza si asta). bmw-u sta mai prost la capitolul bass. in schimb sistemul Harmann Kardon bate tot inclusiv BOSE-ul de pe audi.

daca nu ai magazie ia-ti ca merita toti banii. si daca ai bani de magazie mp3 cu atat mai mult :).

bafta.  :blink:

261200[/snapback]

merci man , dar te mai intreb , ai mai auzit de upgrade de sistem audio la cel de pe masina , ceva de genul un woofer cu statie care sa dea cu cele 6 boxe sau ceva asemanator , pt ca in usi nu prea poti sa pui alte difuzoare (mi-a propus cineva sa-mi dea statie cu woofer si ma intrebam asa ...)

presupun ca harman kardon e cat juma de masina

a propos ce marca e sistemul de pe bmw ca cel de pegolf era blaupunkt

sunt de acord cu tine , e inexplicabil cum de nu prea are bass

merci man , dar te mai intreb , ai mai auzit de upgrade de sistem audio la cel de pe masina , ceva de genul un woofer cu statie care sa dea cu cele 6 boxe sau ceva asemanator , pt ca in usi nu prea poti sa pui alte difuzoare (mi-a propus cineva sa-mi dea statie cu woofer si ma intrebam asa ...)

presupun ca harman kardon e cat juma de masina

a propos ce marca e sistemul de pe bmw ca cel de pegolf era blaupunkt

sunt de acord cu tine , e inexplicabil cum de nu prea are bass

261237[/snapback]

din cate stiu eu se poate pune statie si subwoofer pe casetofon business. avand iesire auxiliara pt statie. (s-ar putea sa ma insel). personal am vazut statie si subwoofere pe seria 3 .. nu mai stiu sigur daca pe casetofonul din fabrica sau nu.

sa pui harmann kardon nici nu intra in discutie. mai bine schimbi masina :blink:

nu stiu ce marca sunt boxele. :) poate sunt no-name-uri :). stiu doar ca duc pana in 10.000 de hertzi.

de .. la bmw totul se plateste :).

bafta

din cate stiu eu se poate pune statie si subwoofer pe casetofon business. avand iesire auxiliara pt statie. (s-ar putea sa ma insel). personal am vazut statie si subwoofere pe seria 3 .. nu mai stiu sigur daca pe casetofonul din fabrica sau nu.

sa pui harmann kardon  nici nu intra in discutie. mai bine schimbi masina :)

nu stiu ce marca sunt boxele. :) poate sunt no-name-uri :). stiu doar ca duc pana in 10.000 de hertzi.

de .. la bmw totul se plateste :).

bafta

261670[/snapback]

merci

:blink:

• 2 months later...

260776[/snapback]

las ca e bine.........

mie mi a cerut 3xpert 50e pe cablul de magazie dar fra cel de alimentare la magazie.............

las ca e bine.........

mie mi a cerut 3xpert 50e pe cablul de magazie dar fra cel de alimentare la magazie.............

298631[/snapback]

auzi ,inainte sa arunci cu oua mergi tu la banat car si cumpara de acolo cablurile noi si dupa aia sa postezi aici ce nu iti convine .mi-ar fi rusine in locul tau dupa ce am venit si la tine acasa sa iti repar masina. :) am vandut cu 100 ron cablul facut de mine pt magazie astea le-ai si vazut ca sunt originale si noi in punga si este cu tot cu cel de alimentare dar era in alta punga .si cu siguranta de la mufa.mergi de curiozitate la banat car si vezi cat te costa poate atunci iti va fi rusine ca ai mai scris aici .65 12 8 360 754 asta e de date,61 13 1 390 431 asta e siguranta ce tine cablul in mufa si 61 12 9 405 522 asta e de alimentare magazie.asa e cand ajuti omul :blink:

las ca e bine.........

298631[/snapback]

vad ca esti nemultumit si de montatul comenzilor pe volan cum ca ar fi 20 de euro toate cablurile noi dar tu nu aveai nici un cablu doar comenzile ,cam asta este intr-un retrofit kit pt comenzi pe volan

las ca e bine.........

298631[/snapback]

vad ca esti nemultumit si de montatul comenzilor pe volan cum ca ar fi 20 de euro toate cablurile noi dar tu nu aveai nici un cablu doar comenzile ,cam asta este intr-un retrofit kit pt comenzi pe volan .eu zic sa te informezi inainte de preturi dupa aceea sa arunci cu oua.

• 2 years later...
las ca e bine.........

vad ca esti nemultumit si de montatul comenzilor pe volan cum ca ar fi 20 de euro toate cablurile noi dar tu nu aveai nici un cablu doar comenzile ,cam asta este intr-un retrofit kit pt comenzi pe volan .eu zic sa te informezi inainte de preturi dupa aceea sa arunci cu oua.

3xpert da-mi un telefon te rog frumos am nevoie si eu de cabluri la cd changer sau un mesaj si te sun eu 0741162202 mersi !!!