Jump to content

Antigel maro

ionut79

Recommended Posts

Salut

Astazi am verificat antigelul care a fost schimbat acum 2 ani si are culoarea maro in loc de albastru.

Din ce am citit banuiesc ca e termoflotul

Pot inlocui numai garniturile acestuia sau trebuie schimbat cu totul

Are cineva un diy cu schimbarea acestuia?

Se schimba greu?

Bmw 320d e90 2006 164cp

Dai intercooler jos si ai un surub sub radiator pe drapta sau scoti furtunul din partea inferioara a radiatorului si repeti de 3-4 ori ca sa iasa tot. Culoarea maro iese cand combini antigel albastru cu roz.

Mai omule tu ai citit ce am scris

mai sus? S-a pus numai antigel albastru.

• Like 1
  • Downvote 1

Nu.inainte am verificat.tot albastru era.asa arata acum

Salut,

La cum arata, clar este o problema, trebuie spalat cu ceva solutie care sa topeasca gelul acela, abia apoi se goleste si se pune antigel albastru.

Bafta.

@ionut79 si @Bmwlido ati primit amandoi read-only 7 zile + 5 puncte warning. nu toleram limbajul si atitudinea asta pe aici, sper ca realizati in 7 zile ca nu e cazul sa vorbiti asa unul cu altul.

Trebuie facut flush de minim 3 ori la ce mizerie ai acolo si abia dupa te apuci tu sa schimbi garnituri sau ce mai spui tu pe acolo. Eu personal nu am vazut in viata mea asa mizerie si culoare la antigel, asta spune multe despre cum este intretinuta masina..

Salut,

Ma tem ca trebuie sa faca flush cu furtunul de apa sub presiune, altfel slabe sanse sa scape de mizeria aceea, este rezultatul unei proaste intretineri a motorului, plus probabil combinarea dintre lichide de proasta calitate numite generic antigel, indiferent ca au fost la baza de aceeasi culoare.

Din pacate, vedem tot mai des lucruri de genul acesta, posesorii de BMW din ziua de azi nu stiu sa respecte cu adevarat marca si tehnica pe care o au in stapanire, dar asta e valabil si la alte marci, nu doar aici.

Zile senine.

Salut,

Ma tem ca trebuie sa faca flush cu furtunul de apa sub presiune, altfel slabe sanse sa scape de mizeria aceea, este rezultatul unei proaste intretineri a motorului, plus probabil combinarea dintre lichide de proasta calitate numite generic antigel, indiferent ca au fost la baza de aceeasi culoare.

Din pacate, vedem tot mai des lucruri de genul acesta, posesorii de BMW din ziua de azi nu stiu sa respecte cu adevarat marca si tehnica pe care o au in stapanire, dar asta e valabil si la alte marci, nu doar aici.

Zile senine.

Eu nu cred ca o sa-i faca nici macar un flush normal.. de apa sub presiune nici nu mai avea rost sa pomenesc dar bine ca ai facut-o tu, poate se foloseste cineva de informatia asta care este si cea mai eficienta de altfel.

Sa adauge si solutie de curatat radiatorul si sa mearga cativa km sa isi faca efectul.

• 2 weeks later...

Am vazut la mai multe masini acest galben/maro si era ori de termoflot ori de la _chiulasa_. Iti face presiune?

ai ceva de lucru, vad ca este atasat de corpul filtrului de ulei.

Asa este. Am vazut si eu clipul.

Nu am antigel in ulei. Antigelul aste maro.acum 2 ani cand am schimbat antigelul am pus albastru g11 asa era culoarea lui si inainte de a pune

Acum am vrut sa mai verific nivelul si am vazut problema

Cred ca o sa schimb si garnitura aia de la carcasa filtrului de ulei daca tot demontez acolo. Am inteles ca si asta se duce cu timpul si incep sa apara scurgeri pe acolo de ulei.

Daca ai garniturile termoflot duse , ai scurgeri de ulei spre afara ,adica vezi picaturi de ulei sub masina .

Verifica mai atent problema ,e aproape imposibil sa fie de acolo . Arata prea urat !

Am avut problema asta la un logan si era ciupita garnitura chiulasa .