Jump to content

Accident A2

.Bogdan

Recommended Posts

Circ....

Administratorii autostrazii dau vina pe cei de la Garda de Mediu... cei de la GM zic ca nu au primit nici o sesizare.

Politia zice ca nu a avut cum avertizeze soferii pentru ca nu functioneaza panourile de avertizare, iar administratorii A2 dau vina pe politie pentru ca nu a pazit cablurile electrice care alimentau panourile... :blink:

Circ pe paine...

post-1921-1183729575_thumb.jpg

post-1921-1183729583_thumb.jpg

post-1921-1183729588_thumb.jpg

post-1921-1183729592_thumb.jpg

Unii spun ca au si sunat la politie si au anuntat, dar aia nu au luat nici o masura, :) chestie care imi aduce aminte ca si eu intr-o noapte pe cand ma indreptam spre granita am sunat ca ardea tot asa un camp si era fum si se apropia de drum focul, :blink: si din cauza ca nu stiam exact unde sunt , intre ce localitati :) mi-a spus unul din pompierii cu care am vorbit - fiind directionat spre ei de la 112 - ca sa revin cu un telefon dupa ce stiu in ce zona e incendiul, :) auzi frate :) , bineinteles ca i-am spus sa mai astepte ca e gratis :D :) si pana una alta am ajuns in prima localitate si i-am spus, dar atitudinea se pare ca e la fel peste tot in tara asta de ... vis. :D

ce tare a fost interviul unei persoane ce se indrepta catre Satu-Mare.... "cel din fata mea a intrat intre doua autovehicule implicate in accident...iar eu am tras putin dreapta sa incerc sa mai evit din coliziune....dar a venit din spate...un beaaamveuu ... si.... " .. mi-am si imaginat ce lansat a venit ala cu beamveuu :blink:) ca bila in popice =)))

ce tare a fost interviul unei persoane ce se indrepta catre Satu-Mare.... "cel din fata mea a intrat intre doua autovehicule implicate in accident...iar eu am tras putin dreapta sa incerc sa mai evit din coliziune....dar a venit din spate...un beaaamveuu ... si.... " .. mi-am si imaginat ce lansat a venit ala cu beamveuu :D) ca bila in popice =)))

256541[/snapback]

da frate ala cu accentul lui m-a terminat :blink: :) beeeamveu de doalj :) :) ma kksem pe mine de ras :) :) oricum e f nasol sa patesti asa ceva. sunt curios cine o sa plateasca daunele.

da frate ala cu accentul lui m-a terminat  :)  :) beeeamveu de doalj :)  :) ma kksem pe mine de ras  :D  :D oricum e f nasol sa patesti asa ceva. sunt curios cine o sa plateasca daunele.

256553[/snapback]

Pacat ca s-a intamplat asa ceva, traim in Romania, despre tipul cu interviul m-am obisnuit cu cuvantul beamweu, toti ardelenii ii spun asa :) . Acum, cati dintre voi v-a prins aglomeratia pe A2?? :blink:

de (cenzurat). numai la noi am auzit de asa ceva. adevarul e ca atunci cand rulezi cu viteze mari cred ca ati observat cum e si cand incepe brusc ploaia - o secunda foarte brusc nu mai vezi nimic si nici n-ai timp sa realizezi ce se intampla, un sofer mai slab poate frana foarte brusc si provoca o nenorocire din asta. in fum cred ca e si mai rau.

ps. m-a stresat distrusa aia de la antena1 de la stiri - accidentul se petrecuse la pranz, iar stirile erau la 7... ea era curata toata mai putin ca era plina de funingine pe fata... showtime romanesc :|

mda... acuma am venit din germania. am auzit de treaba asta si eram nerabator sa citesc si sa vad poze. cand am ajuns in germania a fost un accident pe sensu opus in care erau implicate vreo 5-6 masini. bineinteles ca politia si salvarea au venit imediat iar pe cer era si un elicopter. tot traficu blocat pe cati-va km.

se intampla afara mereu dar nu cred sa se fi intamplat vreodata ca au dat taranii foc la paie sau la ce au dat ei....

era "timpu" sa se intample si la noi .. din pacate. doar atunci se iau masuri

ce tare a fost interviul unei persoane ce se indrepta catre Satu-Mare.... "cel din fata mea a intrat intre doua autovehicule implicate in accident...iar eu am tras putin dreapta sa incerc sa mai evit din coliziune....dar a venit din spate...un beaaamveuu ... si.... " .. mi-am si imaginat ce lansat a venit ala cu beamveuu :blink:) ca bila in popice =)))

256541[/snapback]

si acuma referitor la bila in popice.. sa sti ca asa a venit ca omu are bemveu .. sa nu ai impresia ca cine are bmw are neaparat minte in cap. chiar zilele astea am asistat cum un mare prost si-a luat bmw .. dar el e fratele nostru ca are bmw............... ma rog

e o mare diferenta intre cum se circula afara si cum se circula la noi. cine are o masina mai smechera sau mai "avion" sau "vapor" matura autostrada cu 200+ km/h si intra violent in oricine indrazneste sa ocupe banda a doua indiferent daca in dreapta lui se afla vreo 10 tiruri sau nu si nu are loc sa se bage. e o chestie de frustrare ca masinile pe care unii le au au fost concepute pt autobahn iar la noi asa ceva nu exista. cand unul din astia are un drum pe autostrada isi varsa frustrarea pe care o aduna in orasele mizerabile pe care le avem si drumurile pline de carute.

cred ca multi dintre voi ati mers macar odata pe autobahn. acolo nu se dau flash-uri sa te dai la o parte, nu se merge cu faza lunga si mai ales exista o educatie stricta de a nu depasi pe o banda inferioara, etc

educatia asta se face in timp .. probabil cand o sa avem si noi un sistem de autostrazi... pana atunci Dumnezeu sa va aiba in paza cand intrati pe una din autostrazile noastre

Edited by B.M.W.

Eu zic ca exagerati.

Accidente in lant pe autostrada se intampla in Germania frecvent. La ei e chiar mai rau ca sunt mai roboti ca romanii. Poate ca nu dau taranii foc la paie, dar mai ia si la ei si foc. Eram acu 2 ani in tren in Bayern si calea ferata trecea printr-o padure care cum necum luase foc. Tot asa fum des, circulatia a fost oprita pana au stins pompierii focul, cam 2 ore si ceva

Edited by Piovra

Eu zic ca exagerati.

Tot asa fum des, circulatia a fost oprita pana au stins pompierii focul, cam 2 ore si ceva

256879[/snapback]

A murit cineva?

de (cenzurat). numai la noi am auzit de asa ceva. ea era curata toata mai putin ca era plina de funingine pe fata... showtime romanesc :|

256766[/snapback]

Exclus, la noi a fost o intamplare nefericita.

Lucruri de genul asta se intampla frecvent in alte tari, eu zic ca suntem norocosi.

Urmarea incendiului : ministrul de interne i-a dat afara atat pe seful politiei rutiere cat si pe seful politiei autostrazi datorita faptului ca nu au intervenit cumva avand in vedere ca exista echipaje speciale de politie pe autostrada.  :blink:

256913[/snapback]

sursa ?

A murit cineva?

Exclus, la noi a fost o intamplare nefericita.

Lucruri de genul asta se intampla frecvent in alte tari, eu zic ca suntem norocosi.

256880[/snapback]

accidente in lant? de acord. dar nu din cauza taranilor care dau foc la paie. chestiile astea nu le faci de capul tau, se fac cand e mai putin aglomerat si eventual se semnalizeaza de la distanta chestia asta.

era sa mi se intample ceva similar din cauza ploii tot pe A2, mergeam intr-o coloana de viteza mare si a inceput foarte brusc ploaia, tampitul din fata mea a franat violent, noroc ca am evitat pe banda de viteza mica unde era liber si a fost ok. imi inchipui ca a fost exact acelasi scenariu, dar in timp ce ploaia nu o putem controla, taranii ii putem tine in lesa :blink:

Guest poleposition
stai linistit ca nu taranii sunt de vina... societatile comerciale care detin terenurile, aia sunt... eu nu inteleg cum dupa ce au primit amenzi de mii de RONi, a doua zi au dat foc din nou...

Au pus echipaje peste tot, nu numai pe autostrada. Am venit dupa-amiaza asta de undeva dintre Slobozia si Urziceni si aproape in fiecare localitate erau cate 2 logan-uri de politie la "datorie".

Si am ajuns ieri dintr-o calatorie de aproape 8000 de km in 2 saptamani prin Europa, timp in care am vazut un singur accident, si acela in oras, nu pe autostrada. In Italia (unde am stat cel mai mult) se merge repede pe autostrada, e aglomeratie mare, in orase e super aglomerat, dar soferii sunt foarte atenti. N-am vazut in 2 saptamani in Europa atatia "soferi" care mergeau aiurea cati am vazut pe autostrada de la Pitesti la Bucuresti, pe ultima suta de km din calatorie.

Edited by georgem

atunci cu trenul nu cred ca a murit nimeni, dar in general cred ca sunt accidente in lant cu morti si acolo. ca nu e vina celor care dau foc, asta e altceva.

a trecut azi cineva pe A2 si era impanzita de politie, cu radare si echipaje de patrulare. unul din radare era amplasat cu cap, chiar in mijlocul portiunii de decelerare la o iesire. ce s-au gandit ei, ca banda aia si asa e facuta prea lunga, nu ai nevoie de atata spatiu sa decelerezi. :blink: