Jump to content

BMW 320i problema

adidumitru1404

Recommended Posts

Va salut bĂŁieți!

Am și eu o problema de care nu mai scap și nu știu ce sa mai fac.

Am un BMW 320i coupe automat (E92) la care am trepidații in accelerare intre 1500-2000. Acest lucru nu se intampla mereu, doar in anumite momente și doar când nu apĂŁs pedala la fund ci o tin constant in plaja aceea de turații, dacĂŁ o apĂŁs in blana e ok, nu tremura. De asemenea la relanti nu tremura, pe tester nu apare nimic. Ca sa ĂŽnțelegeți mai bine cum se manifesta in momentul acela e ca și cum ai avea o mașina manuala foarte subturata, aproape sa moara, bâlbâie.. da in nas. Am ĂŽncercat sa o tin in plaja aia de turații in momentul in care s a ĂŽntâmplat asta și a apĂŁrut un check engine cu galben dar el a dispĂŁrut imediat cum am oprit motorul

A mai dat cineva de problema asta? Ceva rezolvĂŁri ?

Va mulțumesc anticipat!

Problema este convertizorul de cuplu. Poti sa incerci sa-l reconditionezi dar nu iese bine intotdeauna, mai bine cauti unul SH. Vezi ce cutie ai, probabil ga6hp19...

Desi daca ma gandesc bine, dupa faza cu check engine, ar putea sa fie debitmetrul. Scoate mufa de la debitmetru si mergi asa, daca nu mai face de acolo e. Bagi debitmetru nou OEM.

Daca nu te-ai scos cu un convertizor.

Edited by Mircea-Si
  • Like 1

• 8 months later...

Va salut bĂŁieți!

Am și eu o problema de care nu mai scap și nu știu ce sa mai fac.

Am un BMW 320i coupe automat (E92) la care am trepidații in accelerare intre 1500-2000. Acest lucru nu se intampla mereu, doar in anumite momente și doar când nu apĂŁs pedala la fund ci o tin constant in plaja aceea de turații, dacĂŁ o apĂŁs in blana e ok, nu tremura. De asemenea la relanti nu tremura, pe tester nu apare nimic. Ca sa ĂŽnțelegeți mai bine cum se manifesta in momentul acela e ca și cum ai avea o mașina manuala foarte subturata, aproape sa moara, bâlbâie.. da in nas. Am ĂŽncercat sa o tin in plaja aia de turații in momentul in care s a ĂŽntâmplat asta și a apĂŁrut un check engine cu galben dar el a dispĂŁrut imediat cum am oprit motorul

A mai dat cineva de problema asta? Ceva rezolvĂŁri ?

Va mulțumesc anticipat!

salut!!cum ai rezolvat problema???