Jump to content

Retrofituri E39

Dacian SpĂŽnu

Recommended Posts

Salutari tuturor,

Sunt fericitul posesor al unui E39 530iA, an de fabricatie 2001 dar careia ii lipsesc o serie de optiuni care imi lipsesc destul de mult si nu stiu la cine sa apelez pentru montarea lor.

Retrofiturile in cauza sunt(in ordinea prioritatilor)

1. PDC fata spate

2. Incalzire in scaune

3. DSP Sound si eventual insotit de un modul bluetooth

4. Update software navigatie

Daca aveti recomandari de oameni/service-uri/ateliere care pot duce proiectelul asta la bun sfarsit va rog sa-mi lasati un email, numar de telefon sau orice alta modalitate de contact.

PS: O sa las si cateva poze cu exemplarul in cauza.

Multumesc mult si o zi faina in continuare!

post-99897-0-63903900-1597847865_thumb.jpeg

post-99897-0-19276600-1597847908_thumb.jpeg

post-99897-0-68897100-1597847932_thumb.jpeg

Salut, ai cumparat-o din Iasi? Ăți pot recomanda pe cineva la Piatra Neamț, dacĂŁ ești tot din zona Moldovei. Apropo, ai reușit sa o ĂŽnmatriculezi?

Da, masina e cumparata din Iasi si a ramas in "familie" si in momentul de fata e inmatriculata. Poti sa-mi scrii un PM cu datele de contact ale persoanei de la Piatra Neamt?

Nu cred ca vor fi simplu de facut:

1. Cred ca trebuie sa gauresti barile si bandourile pt 4 senzori pe fiecare bara (dupa ce ai tot sistemul complet, inclusiv cablaj).

2. Nu cred ca merita, sa zicem ca vrei sa pastrezi scaunele tale, trebuie sa dai jos buretele, sa ramana scheletul, dupa care montat plasa incalzire. Dar dpmdv nu merita, masina e un benzinar frumos, se va incalzi f rapid si la iarna.

3. Desi e multa munca, poate ar merita DSP (modul bluetooth se gasesc aftermarket unele f ok, cu redare audio si/sau convorbiri telefonice - trebuie sapat putin netul). Pt piesele DSP da-mi PM, cred ca stiu pe cineva care ar avea unele/toate piesele.

4. Asta poti sa-ti faci si singur, cred ca hartile sunt si pe undeva pe aici pe forum.

Bafta.

PS: Da, cum zice Mircea, f multe e39 au trecut in sec. XXI cu unitati pe android (unele f tari, cu cip DSP integrat). Depinde ce iti doresti, cand imi dai PM pot sa iti dau mai multe detalii in legatura cu retrofit pe partea de multimedia.

Edited by P.I.M.P.
  • Like 1