Jump to content

Punte spate e91

Andrei Ponor

Recommended Posts

Nu as fi facut niciodata ce au facut aia doi in al doile clip! :))

Acum au de demontat tot de pe subframe ca sa puna totul probabil pe alt subframe!!

Probabil au de cand sa inlocuiasca bucsele originale cu unele ca alea din link : https://www.bimmerworld.com/Suspension-Steering/Subframe-Bushings/

Si asta in condtiile in care ai o bucata de metal pe jos, pe sub care NU poti sa umbli... si nu iti trebuie doua cricuri hidraulice sa il dai cu totul jos..

Am schimbat la un E90 diferentialul o data, ..dar am schimbat si bratele suspensiei + arcuri cu in alta ocazie.

Totul singur!

De o mie de ori mai usor sa scoti pe bucati decat sa te grabesti ca ...

Daca te aventurezi la asa ceva iti trebuie sa ridici masina la can 50cm de asfalt. Pe patru capre solide OBLIGATORIU.

Masina se poate sprijini, adica caprele pe cele patru patrate de sub pragurile masinii.

Atentie ca o daca ridicata masina pe capre, punctul central unde ridici cu criculul hidraulic se afla pe subframe-ul care tu il scoti asa ca nu prea vei mai putea cobora masina, o data inceput si ai dat jos subframe-ul!

Fa toate calculele dinainte.

Poti, cu ceva ajutor sa dai fuzetele jos cu tot cu planetare daca desfaci cele 6 suruburi de pe fiecare parte a diferentialulul.. (ca sa nu te "mance" sa scoti planetarele din fuzeta; o "distractie" in plus..).

Deci te apuci de asa ceva!?

Sa pui poze, aa ne spui cum te descurci.

Banuiesc ca nu te gandesti sa indrepti subframe-ul!

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 3

Mulțumesc de răspunsuri ... îmi plac provocările ... ori o fac ori ii dau foc , simplu așa ca ori revin cu poze refăcută sau poze cu ea in flăcări

Corect.

Mai bine fa poze cu ea cand o repari.

O sa vezi ca o sa ai parte si de ceva "flash-uri" ale memoriei de cand ai lovit-o.

Si o sa te intrebi de ce te-ai grabit atunci..

..Banuim ca ai mai mesterit la vreo masina pana acum?

Eu ii dau nota 7 ca, complexitate; cu toate ca nu pare mare lucru..

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 2