Jump to content

Sfaturi e90 320d

Sprom

Recommended Posts

Buna seara! M-am hotarat sa imi cumpar un e90 320d. Ma gandeam ca ar fi mai convenabil un model 2005-2006 cu catalizator in loc de DPF, avand in vedere problemele cu care poate veni un DPF, mai ales la vechimea asta. Asadar, nu ma deranjeaza vechimea masinii, atata timp cat nu risc cu un N47 care sa mai aiba si DPF. M-am hotarat pe diesel in locul benzinei deoarece le-am incercat pe ambele si benzinarul mi s-a parut, intr-adevar, cam "lesinat" cum mai spun unii. Ce v-as ruga, in calitate de cunoscatori, sa imi dati niste sfaturi legate, fie de decizie (poate e ok si un N47, poate e convenabil si un benzinar), fie de achizitie (probleme comune care trebuiesc verificate inainte de cumparare, daca e mai ok sa aduc din afara sau sa cumpar din tara, etc). Orice sfat e binevenit, multumesc anticipat!

Pe topicul asta : http://www.bmwclub.ro/forums/topic/190766-e90-320-diesel-vs-benzina/page__p__2529325__fromsearch__1#entry2529325

sunt pareri destule ai chiar link-uri de pe acest forum unde poti afla cele mai recente opinii ca si mai vechi.

Cauta linkurile in topic.

Daca mai ai alte intrebari dupa ce citesti revin-o si clarificam.

Asa am procedat eu pana sa imi iau masina. Am citit si cautat sa inteleg parerile celor care scriau. Nu conteaza cat de vechi sunt parerile, atat de mult. Conteaza daca poti sa intretii un BMW.. mai vechi.

Apoi cand am inteles am procedat ca atare.

Succes.

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 2

Stai linistit ca in Olanda sunt cele mai drepte masini, in Germania daca nu stii mersul cumperi de pe la turci, polonezi , ucrainieni numai facaturi, ceea ce nu vezi in Olanda. Ambele masini care le am sunt olandeze, drepte fara probleme, istoric, km. in factura, doar consumabile pana acum si se apropie de 200k. fara incidente. Edited by calinus68

Cumpara din Germania (nu alta tara ,NU Olanda sau Italia), neaparat . Nu se compara cu nimic din tara !

O sa stii exact ce cumperi .

Nu este o regula..eu am luat e90-ul in decembrie 2018 adus de un samsar din Italia.Masina a avut un singur proprietar de noua timp de aproape 15 ani si a fost super ingrijita.Eu sunt al doilea proprietar pe care l-a avut masina..pe langa asta a fost cea mai ieftina de pe olx la momentul cautari.