Jump to content

vitezometru?

flaviu

Recommended Posts

in virful Feleacului cum vii dinspre Turda spre Cluj este un panou care i-ti indica viteza cu care mergi,un fel de radar

la mine era setat pilotul automat pe 60 km/h si panoul ala i-mi arata 52km/h cind am trecut pe sub el, bordul arata 60 si panoul 52

nu erau alte masini prin zona ca era foarte dimineata,deci nu putea citii de la alta masina

pe masina am cauciucuri 205/65/15 asa cum scrie in carte

nu stiu cum as putea sa-mi verific masina ca nu stiu care indica bine panoul lor sau masina mea :blink:

daca aveti ceva experiente similare va rog comentati

multumesc

la toate masinile care au odo digital (si poate nu numai) dar la astea pot sa iti spun sigur exista un factor de avansare a pointerului.

Ce inseamna asta: iti dau exemplu constatarea ta, la 60 de km indicati de pointer (indicator) defapt viteza ta reala este 52km

cu cat creste viteza cu atat factorul de avansare creste si el. (ex la 200km defapt ai 180km reali )

de ce se face asta pt a mai tempera pe unii ca noi :blink: impactul psihic (uuuuaaaaauuu am 200 km )

cum poti sa verifici (viteza citita sa iti dea cu cea de pe radar) daca stii cum sa intrii in meniul clusterului (ceasurilor) de la cele doua butoane.

Link-ul de mai jos te va ajuta

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=12178&hl=

Ajungi la "TEST-NR. 08" va arata viteza cu "factor de avansare" apesi o data pe butonul din stanga de pe bord si vei avea viteza "reala"

sa ne zici ce ai reusit si ce nu :)

la toate masinile care au odo digital (si  poate nu numai) dar la astea pot sa iti spun sigur exista un factor de avansare a pointerului.

Ce inseamna asta:  iti dau exemplu constatarea ta, la 60 de km indicati de pointer (indicator) defapt viteza ta reala este 52km

cu cat creste viteza cu atat factorul de avansare creste si el.  (ex la 200km defapt ai 180km reali )

de ce se face asta pt a mai tempera pe unii ca noi :blink: impactul psihic (uuuuaaaaauuu am 200 km )

cum poti sa verifici (viteza citita sa iti dea cu cea de pe radar) daca stii cum sa intrii in meniul clusterului (ceasurilor) de la cele doua butoane.

Link-ul de mai jos te va ajuta

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=12178&hl=

Ajungi la "TEST-NR. 08" va arata viteza cu "factor de avansare" apesi o data pe butonul din stanga de pe bord si vei avea viteza "reala"

sa ne zici ce ai reusit si ce nu :)

257172[/snapback]

asa a fost ,ai avut dreptate,

multumesc frumos

si a mea are diferenta de 5km si asta dupa ce i-am cumparat alte ceasuri de bord, inainte diferenta era de 15km, iar acum bineinteles nu se mai pupa computerul masinii cu computerul de la ceasuri.  poti verifica viteza cu un gps - igo map.

257361[/snapback]

n-ai schimbat cumva si rotile intre timp? mi-e greu sa cred ca diferenta aia era din ceasuri..