Jump to content

BĂŁtaie/troncanit BMW e90

radduu2

Recommended Posts

Masina-bmw e90, 320d, LCI

Problema suna in felul urmĂŁtor, la denivelĂŁri mici și repetate(drum pietruit,piatra cubica) mașinĂŁ are ceva bĂŁtĂŁi pe fata de zici cĂŁ bate cineva cu ciocanul langa tine. Efectiv mi-a albit parul.

Am schimbat urmĂŁtoarele piese:

-flanse, amortizor, arcuri.

-bielete antiruliu, bucsile de la brațul mare, bielete direcție, capete de bara, busci bara stabilizatoare.

Am verificat urmĂŁtoarele: caseta direcție, bucsi de la brațul mic.

Am montat doar piese myele

Va mulțumesc!

Vezi ca sunt slabite traversele care se unesc deasupra motorului sub mijlocul parbrizului.

Bine zis.

Am patit-o eu.

Nu intelegeam ce avea dupa ce am mesterit sub capota.. tacaneala a aparut ca din senin, noroc ca mi-am amintit, ca demontam jumatate de masina pentru 1 din 3 suruburi slabite..

• Like 2
  • Downvote 2

rulmentii din fuzete in ce stare sunt ?!

Sunt schimbate acum 3 luni

Ai verificat prinderile pe oala amortizorului cat si acolo unde se unesc? cum ai verificat? Le-ai luat la strans?

Daca nu e de acolo, masina pe elevator si tragi de toate cele...

S-au dat jos s-au pus iar, strâns, etc

DupĂŁ 3-4 mecanici am descoperit singur problema, este exact unde intra curcea de la volan in caseta.

Ceva rezolvĂŁri? Din cate am observat partea aceea poate fi data jos, merge oare de la una de Anglia ?

• Like 1

Salutare.

Am cumparat acum 2 luni un X1 care avea, pe partea dreapta, batai la denivelĂŁri mici și repetate, treceri peste calea ferata, etc.

Inainte de cumparare am verificat-o la Bavaria si la o cunostinta in service. Verdictul ambelor verificari a fost (pivot si bucsa brat superior, pivot brat inferior...samd) / caseta de directie. Ceva de genul, schimba elementele de la articulatii care prezinta uzura si poate scapi doar cu atat.... Din pacate n-am scapat. Dupa inlocuirea acestora, masina parea mai legata, dar bataile la gropi au ramas.

Urmatorul pas a fost reconditionarea casetei de directie. S-a constatat ca o bucsa din interiorul casetei a fost uzata si genera acele batai.

Radduu2, ca o parere personala, tind sa cred ca elementele care tin de coloana de directie genereaza un joc in volan atunci cand misti de el stanga-dreapta.

Salutare.

Am cumparat acum 2 luni un X1 care avea, pe partea dreapta, batai la denivelĂŁri mici și repetate, treceri peste calea ferata, etc.

Inainte de cumparare am verificat-o la Bavaria si la o cunostinta in service. Verdictul ambelor verificari a fost (pivot si bucsa brat superior, pivot brat inferior...samd) / caseta de directie. Ceva de genul, schimba elementele de la articulatii care prezinta uzura si poate scapi doar cu atat.... Din pacate n-am scapat. Dupa inlocuirea acestora, masina parea mai legata, dar bataile la gropi au ramas.

Urmatorul pas a fost reconditionarea casetei de directie. S-a constatat ca o bucsa din interiorul casetei a fost uzata si genera acele batai.

Radduu2, ca o parere personala, tind sa cred ca elementele care tin de coloana de directie genereaza un joc in volan atunci cand misti de el stanga-dreapta.

Acum sunt sigur cĂŁ de acolo e problema, am ĂŽnțeles cĂŁ este o problema destul de comuna, am mai schimbat cineva aceea bucșĂŁ problema ?

Știe cineva rezolvarea ?