Jump to content

intrebare e65

Roland

Recommended Posts

@Roland:

"REGULMENT: pct 12. Semnatura. Este permisa doar o semnatura care contine un rand de text si maxim o imagine cu inaltimea maxima de 40 pixeli si o latime rezonabila si nu mai mult de 10 kB. Orice semnatura care nu respecta acest regulament va fi stearsa fara preaviz. Semnatura nu a fost creeata pentru a va exprima unele nemultumiri si orice semnatura care are un continut instigator sau jignitor va fi stearsa si automat va atrage asupra voastra masuri administrative."

lumea are dreptul sa stie, sa nu isi dea banii pe asa ceva. daca deranjez pe cineva sa-mi dea mie mail sa-i arat si dovezi.

am citit ce ai scris, sincer sunt informatii bune, mult mai de folos daca ar fi detaliate in topicuri dedicate. e spatiu destul pe forum unde iti poti spune opiniile... :blink:

ajustarea semnaturii nu a fost o masura represiva... :)

• 2 weeks later...
intrebare:

un e65 din 2004 are aceleasi probleme ca cel din 2002?

le-au mai imbunatatit sau e fix acelasi lucru, mai nou.

multumesc

257932[/snapback]

si totusi, revine cineva la ideea topicului sau continuati sa va exprimati "puterea" pe topicul omului?

nu de alta , dar eu chiar sunt curios de raspunsul la intrebare, si stiu sigur ca sunt suficienti oameni care se pricep la asta prin zona...

si totusi, revine cineva la ideea topicului sau continuati sa va exprimati "puterea" pe topicul omului?

nu de alta , dar eu chiar sunt curios de raspunsul la intrebare, si stiu sigur ca sunt suficienti oameni care se pricep la asta prin zona...

262724[/snapback]

cred ca nu ai citit ce scrie mai sus...nu e vorba de puterea moderatorilor, ci de puterea informatiei bine structurate. discutia se axa pe semnatura lui Roland care era supradimensionata dar care continea pareri personale asupra unor modele de BMW...deci interventia ta sarcastica cu privire la moderatori nu era necesara

edit: ai fi putut chiar tu sa revii asupra topicului, daca esti CHIAR interesat de informatie si nu de agitatie... :blink:

verssatu, degeaba te superi, eu asta am facut: am dat quote la intrebarea omului, pt ca vreau sa dea cineva un raspuns.

nu nasc un flame, moderez si eu la randul meu un alt forum auto, stiu ce inseamna, problema era ca este un singur post on-topic: primul.

restul sunt pe langa, total.

eu astept in continuare, cu interes, un raspuns la intrebarea lui, din perspectiva de viitor cumparator de e65, discutia continuand-o pe deplin interesat de intrebarea pe care a pus-o , nu de probleme organizatorice, gen semnaturi :blink:

multumesc pentru rabdarea de a citi si intelege exact ceea ce am vrut sa spun

Edited by aleks

eu astept in continuare, cu interes, un raspuns la intrebarea lui, din perspectiva de viitor cumparator de e65,  discutia continuand-o pe deplin interesat de intrebarea pe care a pus-o , nu de probleme organizatorice, gen semnaturi :)

multumesc pentru rabdarea de a citi si intelege exact ceea ce am vrut sa spun

nu ma supar absolut deloc, departe de mine, altfel nu as fi explicat posturile mele offtopic...dar trebuia sa-i atrag cumva atentia...scuze de interpretarea nascuta din posibil exces de zel... :blink:

so... revenind la ideea initiala, cine poate sa ajute cu un raspuns?

este modelul 2004 (eu as fi curios daca si cel din 2003, poate sfarsitul lui 2002 ) mai fiabil?

adica mai apar problemele despre care se spune ca sunt boala primelor fabricate(2001)? ( cutie de viteze problematica, etc )