Jump to content

Intrebari BMW MK2/3

AlinGheaja

Recommended Posts

Salutare tuturor

am achizitionat recent un bmw e39 2.5D din 2001 si are bmw mk2 sau 3 nu stiu sigur si in spate portpagaj bmw navigation system sau ceva de genul..(atasament cu modelul pentru cine cunoaste)

nu stiu sincer care model este am tot cautat pe diferite site-uri si ba mi-a dat ca e mk2 sau ca e mk3,nu stiu nici cum sa vad SW version.

as vrea sa il schimb dar problema este ca daca pun ceva cu android apoi nu mai pot seta sau folosi incalzirea auxiliara etc

intrebarea mea este ...

cum pot asculta altceva in afara de Radio ? ca de exemplu un cd cu muzica audio sau mp3. sunt satul sa ascult cateva posturi care se pierd can ies din oras.

intr-un viitor as vrea sa pot monta un sistem audio pe masina (statie+woofer). pentru asta imi trebuie iesire rca care exista ???

multumesc

salut, ai mai multe optiuni, unele mai costisitoare, altele mai ieftine:

-cumperi o navigatie android, pro: ai multe functii integrate (navigatie, bluetooth, internet), contra: trebuie sa tragi un cablu din bord pana in portbagaj, iar daca iti place ca totul sa fie 100% original ca aspect, atunci e posibil sa nu fii multumit

-cumperi o magazie de cdr-uri care citeste si MP3, ca aspect si conectiviate e identica cu cea pe care o ai acum. S-a pus pe E53, problema e ca sunt cam rare

-cumperi o unitate dedicata GROM sau DENSION. Dupa parerea mea e cea mai buna varianta,fiindca nu trebuie sa tragi cabluri din portabagaj, daca nu te intereseaza partea de telefon, poti asculta muzica de pe stick USB sau prin bluetooth streaming. Se conecteaza la modului audio din portabagaj fie el BM24 sau BM54 ( le identifici dupa pini, rotunzi vs lati).

PS: vezi ca modulul MK3 poate fi inlocuit cu unul MK4 care citeste DVD-uri, astfel poti beneficia mai usor de hartile mai noi ( asta in cazul in care nu folosesti Waze)

Edited by toffefe

-cumperi o unitate dedicata GROM sau DENSION. Dupa parerea mea e cea mai buna varianta,fiindca nu trebuie sa tragi cabluri din portabagaj, daca nu te intereseaza partea de telefon, poti asculta muzica de pe stick USB sau prin bluetooth streaming. Se conecteaza la modului audio din portabagaj fie el BM24 sau BM54 ( le identifici dupa pini, rotunzi vs lati).

imi poti da te rog un link cu ce ar trebui sa cumpar ?

nu sunt interesat de navigatia masinii... din pacate nu prea pot pune varianta cu android din cauza la incalzirea aux.. am cautat pe net vre-o varianta pt asta dar nu am gasit poate nu am cautat unde trebuie. daca exista o varianta care sa preia functiile masinii gen comenzi volan,incalzire aux,si ce mai indica cel actual imi poti da un link ?

multumesc frumos