Jump to content

BMW 645 Ci E36 servodirectie

Recommended Posts

Salutare baieti, am cumparat recent 645 Ci din 2006 si imi apare un fault : Dynamic Drive failure. Vechicle leans further when cornering. avoid high speed cornering. si la senzori de bord imi apare masina lasata intro parte cu doua sageti deasupra.

Volanul se invarte cam greut, cred ca e o problema de servodirectie. Am fost cu ea la 2 mecannici. Unu' mi-a zis asa: ''aaaa, asta e minora se rezolva'' , dar nu mi-a zis ce e stricat cum o schimbam si cat costa. celalalt mi-a spus ca nu stie, poate sa fie pompa de servo, o garnitura(parea si cam plictisit). au bagat amandoi tester-ul dar nu am inteles exact ce are.

intrebarea mea este: e o problema grava? pot sa mai merg cu masina sau la viteze mai mari mi se poate bloca ceva sau intampla ceva?

Daca stie cineva despre ce piese ar putea fi vorba?

Multumesc anticipat

daca ai Dynamic Drive failure si de atunci volanul merge greu inseamna ca ai si Active steering...problema nu e doar destul de mare ci si greu (si scump) de diagnosticat si remediat. Cauze posibile: Pompa tandem uzata, actuatoarele de pe barile de torsiune au scurgeri sau scapa presiune, lichid (CHF11S)extrem de uzat sau inlocuit/mixat cu alte modele, bloc de valve Dynamic Drive defect, computer Dynamic Drive defect, aer pe instalatie, suction hose de la rezervorul Dynamic Drive defect samd...

daca ai Dynamic Drive failure si de atunci volanul merge greu inseamna ca ai si Active steering...problema nu e doar destul de mare ci si greu (si scump) de diagnosticat si remediat. Cauze posibile: Pompa tandem uzata, actuatoarele de pe barile de torsiune au scurgeri sau scapa presiune, lichid (CHF11S)extrem de uzat sau inlocuit/mixat cu alte modele, bloc de valve Dynamic Drive defect, computer Dynamic Drive defect, aer pe instalatie, suction hose de la rezervorul Dynamic Drive defect samd...

Mulțumesc mult, chiar ĂŽmi e de ajutor comentariul tĂŁu, dar ce sugerezi sa fac ca urmĂŁtorul pas? Și când ai zis ca e scump, cât poate sa ma coste in cel mai rĂŁu caz ?

Mersi