Jump to content

sal

DonTony

Recommended Posts

Am un E36, 318 TDS din 97 cu motor M41. Am vrut sa-mi schimb kitul distributie.Credeam ca e pe curea dar de la piese auto mi-a zis ca e pe lant.Stie cineva despre ce e vorba? si la cat se schimba lantul? Nu am probleme cu ea dar am vrut sa o schimb preventiv... :blink:

post-6365-1184151773_thumb.jpg

Am un E36, 318 TDS din 97 cu motor M41. Am vrut sa-mi schimb kitul distributie.Credeam ca e pe curea dar de la piese auto mi-a zis ca e pe lant.Stie cineva despre ce e vorba? si la cat se schimba lantul? Nu am probleme cu ea dar am vrut sa o schimb preventiv... :blink:

257969[/snapback]

Lantul este garantat pe viata, in schimb poti sa schimbi restul de curele.

Lantul este garantat pe viata, in schimb poti sa schimbi restul de curele.

257974[/snapback]

LANTUL il schimbi cand incepe sa bata si nu e garantat pe viata...

si tine intre 200 de mii si 300 de mii...

si se pot obtine si mai multi km cei drept depinde de felul in care este omorata si masina...

insa la un momentdat o sa inceapa sa bata (ca o tacaneala) si se schimba :)

p.s. parerea mea este : "nu iti lua compact...!!!!"

nu mi se par ca au ce sa caute sub sigla bmw(parerea mea)...acuma cu gusturile nu te poti pune...insa si la piese ai sa simti diferenta,in special pe caroserie... :blink:

Edited by POIUYT

LANTUL il schimbi cand incepe sa  bata si nu e garantat pe viata...

si tine intre 200 de mii si 300 de mii...

si se pot obtine si mai multi km cei drept depinde de felul in care este omorata si masina...

insa la un momentdat o sa inceapa sa bata (ca o tacaneala) si se schimba :)

p.s. parerea mea este :  "nu iti lua compact...!!!!"

nu mi se par ca  au ce sa caute sub sigla bmw(parerea mea)...acuma cu gusturile nu te poti pune...insa si la piese ai sa simti diferenta,in special pe caroserie... :blink:

257993[/snapback]

Mai documenteaza-te, latule e garantat cel putin 500.000 km

Mai documenteaza-te, latule e garantat cel putin 500.000 km

257996[/snapback]

ADIKA pe viata la tine :blink: :)

daca faci 5 mii pe an probabil ca da e pe viata :)

glumeam nu te supara si tu acuma da..

nu te pot contrazice cu latul eu vorbesc din exemple pe care le stiu...

ADIKA pe viata la tine :blink:  :)

daca faci 5 mii pe an probabil ca da e pe viata :)

glumeam nu te supara si tu acuma da..

nu te pot contrazice cu latul eu vorbesc din exemple pe care le stiu...

257999[/snapback]

pai se duce masina in 500.000km, lanutul ala rezista, iti spun eu, chiar scrie undeva ca este garantat pe viata.

pai se duce masina in 500.000km, lanutul ala rezista, iti spun eu, chiar scrie undeva ca este garantat pe viata.

258004[/snapback]

exmplu..eu fac in 2 ani 100mii cu masina(masina are 2 ani) => in 10ani fac 500 de mii => ca masina de 10 ani numai e buna de nimik e terminata?!...atunci insamna ca ursuletii sunt masini tata nu gluma, daca inca sunt pe strazii rupand asfaltul...eheee...

Eu am intrebat daca stie cineva daca e pe lant sau nu.Cat tine lantul nu e asa important.Daca compacturile crezi ca nu sunt bune,e problema ta POIUYT.Masina o cumperi si in functie de cati bani ai.Ca daca ar fii sa avem toti ce visam.......fii sigur ca ar fii numai masini tari! :blink:

Ca daca ar fii sa avem toti ce visam.......fii sigur ca ar fii numai masini tari! :blink:

258164[/snapback]

corect...ai dreptate aicea...dar poti sa mai te stringi si sa nu iti iei un compact daca nu iti place sau sa gasesti o pisica normala la bani care i-ai dat pe compact..

io asa cred... :)

daca e pe lant sau nu iti spun numai daca imi dai ultimele 7 litere din caroseria masini.. :) :)

p.s. vorbesc serios..daca imi dai din nr. de identificare al masinii,adica ultimele 7 caractere iti spun daca e pe lant sau nu,ca doar lucrez la piese auto si am programu de bmw (ex. ...fy49533)=> e caroseria mea :)

Edited by POIUYT