Jump to content

NBTevo iD4 la iD6 + CarPlay - Ce reprezinta acest lucru

Recommended Posts

1 hour ago, Para81szs said:

Salutare eu daca am NTB pot pune carplay? fara sa modific unitatea? VIN P657111

Fără să modifici unitatea, singura modalitate de a adăuga carplay, este să folosești una dintre cele două soluții aftermarket de mai jos:

https://roadtop.com/products/for-bmw-3-hdscreen

Sau

https://www.android-car-dvd.de/products/wireless-apple-carplay-android-auto-mmi-interface-adapter-box-for-bmw-series-1-2-3-4-5-7-mini-x1-x3-x4-x5-x6-x7-cic-nbt-system?variant=32089463292037

Sper sa nu se considere reclama, nu am nimic de-a face cu aceste produse, nu comercializez eu.

P.S Unitățile nu sunt android based. Eu nu am folosit inca așa ceva dar mă bate un gând pentru a încerca primul produs, acel screen Roadtop insa inca citesc despre produsele lor, nu știu cât de bune sunt și cât de bine își fac treaba. 

1 hour ago, BMS921 said:

Fără să modifici unitatea, singura modalitate de a adăuga carplay, este să folosești una dintre cele două soluții aftermarket de mai jos:

https://roadtop.com/products/for-bmw-3-hdscreen

Sau

https://www.android-car-dvd.de/products/wireless-apple-carplay-android-auto-mmi-interface-adapter-box-for-bmw-series-1-2-3-4-5-7-mini-x1-x3-x4-x5-x6-x7-cic-nbt-system?variant=32089463292037

Sper sa nu se considere reclama, nu am nimic de-a face cu aceste produse, nu comercializez eu.

P.S Unitățile nu sunt android based. Eu nu am folosit inca așa ceva dar mă bate un gând pentru a încerca primul produs, acel screen Roadtop insa inca citesc despre produsele lor, nu știu cât de bune sunt și cât de bine își fac treaba. 

Din pacate am avut ceva asemanator dar nu sunt multumit. Am dat-o jos....

• Thanks 1

• 2 months later...

Buna ziua, as dori un upgrade de la ID4 la ID6 in zona Oradea, este cineva care face sau puteti sa recomandati pe cineva? avand in vedere ca este un proces destul de complicat, as merge pe recomandari! Multumesc!

6 hours ago, oradeanu said:

Buna ziua, as dori un upgrade de la ID4 la ID6 in zona Oradea, este cineva care face sau puteti sa recomandati pe cineva? avand in vedere ca este un proces destul de complicat, as merge pe recomandari! Multumesc!

Salutare. Stiu pe cineva in Arad daca te ajuta. 

1 hour ago, patrutalex said:

Eu sunt din Oradea , iti pot da 2 recomandari deoarece eu sunt momentan uk . Prv me

A scuze nu am vazut. Da mergi pe mana lui patrutalex. E ok

4 minutes ago, div13 said:

Salutare! Pe ID6 functioneaza si android auto? Am ID5 si caut solutie pt a avea android auto

Din pacate nu, Android auto exista doar la unitatiile MGU si nu la NBTevo id5/6

• 1 month later...

Salutare! In câteva luni îmi expira și mie garanția și as vrea sa fac upgrade de soft de la ID4 EVO la ID6. Am câteva întrebări dacă ma puteți ajuta. 

VIN: K356983

1) istoricul scris in iDrive rămâne și după upgrade?

2) momentan nu am CarPlay, se poate activa fără a adauga alte componente?

3) aici cred ca raspunsul este da, dar ca sa fiu sigur, se mai pot scrie intrările in service in idrive?

Multumesc!

1 minute ago, Alexandru Iliescu said:

Salutare! In câteva luni îmi expira și mie garanția și as vrea sa fac upgrade de soft de la ID4 EVO la ID6. Am câteva întrebări dacă ma puteți ajuta. 

VIN: K356983

1) istoricul scris in iDrive rămâne și după upgrade?

2) momentan nu am CarPlay, se poate activa fără a adauga alte componente?

3) aici cred ca raspunsul este da, dar ca sa fiu sigur, se mai pot scrie intrările in service in idrive?

Multumesc!

1. Da

2. Da

3. Da

Tu ai regiunea de middle east, deci cand faci upgradeul va trebui sa ai in vedere si region unlock pentru a pune hartile de europa.

• 2 months later...
1 hour ago, ultra330e said:

Salutare, am achizitionat recent un bmw f30 330e din 2016, are nbtevo si as dori un upgrade de la id4 la id6 plus carplay. Imi puteti recomanda pe cineva in zona Oltenia, mai aproape de Gorj? 😄

Dacă ai un laptop cu Windows și un cablu enet putem sa facem remote

• 5 weeks later...

Salutare,

In urma trecerii la ID6 am in ista eroarea "CID: verssion not compatible"

image.thumb.jpeg.86008fc035ff16d79ae3258ecde9b4ff.jpeg

Am o eroare si pe antena WIFI pt ca am una de pe ali, dar am comandat pe original!

Se poate scapa de aceasta eroare?

Ce solutii ar fi?

Daca am gresit postarea, imi cer scuze.

Multumesc