Jump to content

Consum BMW X1 20i

steff775

Recommended Posts

Multumesc pt raspuns. In cazul acesta e vorba de motorul anterior care are un consum declarat oficial urban de 9.1 - 9.2. Motorul mai nou se lauda cu un consum oficial de 7,6 din oras. Sunt posesori care pot sa imi spuna daca in realitate consumul se apropie de aceasta valoare?

Asta e o discutie interminabila, depinde de oras, de ora la care se circula si de sofer. Pot sa-ti spun ca un F45 218i (deci motor mai mic si masina mai usoara) nu consuma 7.6 in Bucuresti. Am avut ocazia sa-l conduc ultimele 2 luni zilnic.

Totusi pe bmw.ro - X1 xdrive 20i are 178 de cai si consumul mixt este de 7.7 - 6.9 deci nici ei nu declara un consum atat de optimist:

https://www.bmw.ro/ro/all-models/seria-x/X1/2019/bmw-x1-date-tehnice.X1-xDrive20i.html

N-ai de unde sa stii ce motor are colegul pe F30, poate il are chiar pe acelasi.

Datele oficiale spun ca X1 2.0i are consum 8.0-7.6 in oras. In mod sigur in Bucuresti sare bine de 10, deci cel mai probabil o sa fii tot pe unde a spus six in line. In plus, pentru ca X1 are aerodinamica de caramida, cel mai probabil consumul extern o sa fie mai mare decat al colegului.

Daca stai intr-un oras cu doua semafoare si mergi mereu in eco pro, e posibil sa te apropii de consumul oficial.

Buna ziua. Am vazut discutii despre consum dar majoritatea se refereau la motoare diesel. Din experienta voastra este real ca un motor 20i xdrive 192 cai , an 2016- 2018, consuma excesiv? Sunt posesori ai acestui model care pot sa imi spuna? Multumesc

Cauta pe spritmonitor, in general acolo gasesti utilizatori onesti si cu simtul realitatii.

Corect, dar pt consum urban nu e relevant nici spritmonitor, mai ales pentru orașe ca Bucuresti, unul dintre orasele cu un trafic dezgustator.

100%, am vazut pe sprintmonitor niste consumuri pe care eu nu le-am scos in viata in Bucuresti, indiferent, diesel sau benzina, suv sau compacta. Nici o legatura cu realitatea din Bucuresti. Dimpotriva, mai mult induce in eroare pe cei care stau sau circula in orase ca Bucuresti (si apoi deschid topic ca are consum exagerat la un 340i spre exemplu).

• 1 year later...

Salut.

Deși e târziu ..

Doar ce am luat un X1 2017, F48 motor B48 benzină, xDrive25i. 231 cai.

În oraș, Constanța, mod Comfort, am 11.8 momentan, după vreo 250 de km. Nici nu m-am dat la ea. 🙂

Aici e aglomerat tare vara. 

Încă nu m-am decis ce benzină să folosesc, momentan am mol100 .. mă gândeam să bag OMV95 și să văd ce și cum.

Voi ce băgați la brnzinarele astea ?!