Jump to content

Consum 316i

BH_CRS

Recommended Posts

lasa omu in pace ... e o intrebare buna. A mea imi arata cam 11 pe bord in conditiile in care nu mai resetasem de mult. La un simplu calcul la pompa ia 14. de ce oare? nu stiu .. si crede-ma ca nu sunt de ieri pe forum si aflam, dar n-am vazut sa se discute. as vrea si eu sa aflu de ce obc-u nu spune exact cat consuma..

GBU...era o intrebare buna,zic eu,iar tu fan "BMW" cu model "CLK240" mai bine ai lasa pixu' si te-ai face postas...,dar in fine nu vreau nici sa-te "cataloghez" pe tine ca doar tu ai zis "am pix,caut posta" ,posta este de postas ii nevoie asa ca mai bine zis "postas am caut tolba si bicicleta".Cu respect pt tine si IQ-ul tau de .... om matur.

318i benzina cam din 00' ar trebui sa aiba Euro4....

259173[/snapback]

Gresit , abia in 2002 apare primul euro 4 , la nemti nu e echivalentul romanesc al euro 4 , adica la ei se refera strict la norma de poluare , aceasta influentind la plata taxelor, la noi EURO 4 inseamna in totalitate procesul de fabricatie al masinii , adica pana la ultima piulita procesul de fabricatie trebuie sa respecte normele impuse de euro 4, sunt si mai noi de 2002 care nu au euro 4.

se poate si euro 4... probabil e adus recent. ideea e ca se poate converti la euro 4 .. i se schimba catalizatoru si nu mai stiu ce (o treaba oricum costisitoare) si dupa aia se certifica. dupa ce s-a obtinut certificat masina are oficial euro 4. e posibil sa aiba dar nu din fabrica. oricum nu asta era intrebarea topicului .. parca

lasa omu in pace ... e o intrebare buna. A mea imi arata cam 11 pe bord in conditiile in care nu mai resetasem de mult. La un simplu calcul la pompa ia 14. de ce oare? nu stiu .. si crede-ma ca nu sunt de ieri pe forum si aflam, dar n-am vazut sa se discute. as vrea si eu sa aflu de ce obc-u nu spune exact cat consuma..

259148[/snapback]

cred ca erorile apar de la traficul asta infect ...sau de fapt asta e consumul la BMW ..

La Filaret am primit urmatorul raspuns ..citez ..."Consumul OBC este pus pt a linisti clientul " ...

So ......cam atat ia masinuta in Buc , cu Ac ,,,si in conditii de trafic maxim ..stationari dese , semafoare nesincronizate ..franari dese , gropi multe de ocolit ..etc ..Sa nu uitam ca nu mai sunt nici noi ..iesite de pe poarta fabricii ....... Eu unul alimentez cam de

aprox 400-500 ron lunar ..deci e ok ...nu merg f mult ....

Dar nici diesel nu mi-as lua :blink:

Ps ..Am mers cu ea cateva zile in orase mai mici cu trafic relativ redus ....eroarea s-a redus la aprox jumate de L ....deci ...

Edited by myxage

Eu zic sa nu mai pui intrebari de-astea inainte de a face un mic browsing pe forum. Am vrut sa cataloghez intrebarile, dar m-am abtinut.

258656[/snapback]

e adevarat ca sunt obositori ..dar toti am fost newbie ..:blink: ...decat sa umplem cu offtopic serverul mai bine ii da cineva un raspuns clar si scurt la obiect ..omul zice multumesc si aia e ....no offence !

Pai daca tu ai avut shi drumuri in afara , atunci el a calculat pe tot parcursu` de km ... daca il resetezi shi faci mai multzi km prin orash ai sa vezi ca afisheaza altfel, de obicei mai mult :) .Cu cat il lashi mai mult timp cu atat el calculeaza consumu` pe mai multzi km parcurshi pe care el nu poate sa-i diferentzieze ca fiind in orash sau in afara .. el pur shi simplu` face calculu` :blink:

Pe la jumatatea anului '99 s-a bagat Euro 3, deci din 2000 nu prea are cum sa aiba Euro 4 din fabrica

259825[/snapback]

Da pe la jumatatea anului s-a bagat,dar la motorina care polueaza mai mult,documenteaza-te sa vezi cam din ce an apar motoarele pe benzina cu normele euro4 si ai sa fii surprins (cam din 98').

Da pe la jumatatea anului s-a bagat,dar la motorina care polueaza mai mult,documenteaza-te sa vezi cam din ce an apar motoarele pe benzina cu normele euro4 si ai sa fii surprins (cam din 98').

259831[/snapback]

Eu mi-am cumparat e46 318i din germania si e din iulie 99 cred

Nu scria pe talonul de germania euro3, ci D3(cred), care e un fel de euro 3 am trimis copie dupa talonul german la RAR si au zis ca se poate inscrie. Pe talonul romanesc au trecut Euro 3. Din anul 99 sunt multe E46 care nu au euro 3 si nici echivalentul lui. Deci eu nu cred ca in 2000 era Euro 4.

Pai.... :blink: a mea ii din 2000 si are Euro4 in talon,spune-mi email sa iti trimit poza daca tot nu crezi...

259934[/snapback]

Era un topic in care erau anii in care a aparut euro 4 pt. e46...dati un search.

Oricum masina ta nu are euro 4 din fabrica...ori e schimbat catalizatorul si ce mai trebuie pt. a indeplini aceasta norma , ori distinsii domni de la rar au gresit ca in foarte multe alte cazuri si te-au upgradat.