Jump to content

E46 - se merita ?

McGaby

Recommended Posts

Daca vrei BMW de 2000 euro, trebuie sa mai ai inca 2000, pt schimb de consumabile si alte diferite interventii. De preferat sa cumperi masina cu cineva care stie ce sa vada si ce sa asculte la ea. Consumul nu e mic, nici mare. E corect pt o motorizare din acea generatie. Edited by Old Guy

Fiind prima masina, te sfatuiesc sa iei un VW GOLF la bugetul tau. Orice masina vei lua din 2000-2004, va avea minim 300 000 de km etc si iti va cere bani constant. Am avut E46 cu motor de 2000cc 150 cp, motor foarte bun, fiabil, consum bun, etc. E greu sa-ti zic ce defecte apar la o masina de 20 de ani si 300 000 de km. Ar putea sa pice orice la ea pompa de apa, turbo, compresor klima. Eu zic sa te mai gandesti un pic.
  • Like 2

Fiind prima masina, te sfatuiesc sa iei un VW GOLF la bugetul tau. Orice masina vei lua din 2000-2004, va avea minim 300 000 de km etc si iti va cere bani constant. Am avut E46 cu motor de 2000cc 150 cp, motor foarte bun, fiabil, consum bun, etc. E greu sa-ti zic ce defecte apar la o masina de 20 de ani si 300 000 de km. Ar putea sa pice orice la ea pompa de apa, turbo, compresor klima. Eu zic sa te mai gandesti un pic.

M-am gândit și la Golf 4 / 5 , Bora , Skoda , Polo dar un e46 vad o varianta mai bunĂŁ

Acum aștept diverse pĂŁreri.

Totusi un nr de km care ar fi ok dacĂŁ masina a fost ĂŽntreținutĂŁ?

la o masina atat de veche, conteaza mai putin nr de km, care cel mai probabil oricum nu e real

conteaza sa functioneza ok, sa fie intretinuta, in primul rand pe partea mecanica..si apoi estetic

daca are 300k km reali dar nu a fost intretinuta, crezi ca e mai buna decat una care are 450k, dar mecanic e ok?

Orice diesel de vechimea aia, iti va da batai de cap, indubitabil va pica o data la cateva luni ceva la el.

Si eu as zice un Astra H, 1.8 de 125cp, sau chiar ala de 140cp. Cu mentiunea ca e totusi un Opel, si se va vedea diferenta la plastice, si la alte chestii de finete.

Va chinuiti degeaba , baiatul vrea BMW e tanar na altfel dai cu BMW vs Opel . Deci 320d facelift cel de 150 cai ori cauti unul cu istoric de service serios ceea ce la bugetul de 2000 eur e cam imposibil, ar mai fi 316/318 dar nu N42 consum mai mare dar na. Oricum nu mai stiu cum merge piata dar la 2000 eur nu cred ca gasesti E46 care sa nu mai haleasca bani si aici e ca la loto in general pierzi mai rar castigi. Asta ar fi , poti sa dai up-uri pana te plictisesti nu prea avem ce sfaturi sa dam :)
  • Like 1