Jump to content

Probleme pedala frana tare

Eduard Schritter

Recommended Posts

BunĂŁ, am și eu o problema cu vacumul la servofrana.

Ămi curgea ulei de la pompa vacum și am desfĂŁcut sa ii schimb semeringul, de atunci numai probleme cu vacumul.

Am schimbat 2 pompe de vacum toate tuburile pana la tulumba mare (servofrana) ieri am schimbat și servofrana am desfĂŁcut toti etrierii iam uns am aerisit instalația de frânĂŁ nu mai ii dau de cap...

Bună, am și eu o problema cu vacumul la servofrana.

Îmi curgea ulei de la pompa vacum și am desfăcut sa ii schimb semeringul, de atunci numai probleme cu vacumul.

Am schimbat 2 pompe de vacum toate tuburile pana la tulumba mare (servofrana) ieri am schimbat și servofrana am desfăcut toti etrierii iam uns am aerisit instalația de frână nu mai ii dau de cap...

Nu ai scos aerul din pompa. Aerul intrat o data in pompa iese cel mai greu.

Ai aerisit si pe la pompa sau doar pe la etrieri?

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 2

Menționez ca problema a început atunci când am schimbat semeringurile de la pompa vacuum.

Daca vacuumul pompei e integru, adica functioneaza, incearca sa scoti aer desfacand (slabind!) pe rand, poate de 2-3 ori, trecand pe la toate conexiunile 1-2-3-4 tevilor de pe corpul pompei. Daca aerul e prins acolo sus degeaba aerisesti doar etrierii. Ala e primul pas de aerisire completa cand umbli la corpul pompei!

Si sa ai in permanenta lichid de frana in rezervor.

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 2

Asa, daca acolo sunt conexiunile pompei cu tevile la tine. Pare ca acolo sunt conexiuni pe partea cea.mai de sus a instalatie.

Omule, aerul se aduna SI RAMANE ACOLO (in.timpul funct normale) in partile de sus ale unei instalatii cu lichid... De acolo trebuie scos mai intai IN TOTALITATE.

De ce nu ai pus tot linkul?? Ti-e frica?

Aici se impartasesc iformmatii si probleme CU TOTI.

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 2

Problema persista.... Eu ma gamdesc ca pompa noua nu produce destul vacuum.

Idle vacuum for most engines is about 18 to 22 in. -Hg, but some may produce only 15 to 17 inches at idle.... Cam asa zice aici.... Trebuie sĂŁ o masor pe a mea.

Unde zice ce ai citat?

Tu cum ai cumparat pompa aceea?

Ti-a recomandat cineva sau cum?

• Downvote 2

trebuie schimbata tulumba de la servofrana , a intrat uleiul si afecteaza membrana , daca introduci un furtunas in tulumba ai sa gasesti f mult ulei ,nu se poate scoate , ia de la dezmembrari alta si ai rezolvat problema .
  • Like 1

Hmm ciudat faptul ca nu mers nici cu aia nouă.

Is prea multe necunoscute ca sa ne batem capul.

N-auzi ca pompa noua ar fi fost de capacitate mai mica, apoi a incercat altele..

Data viitoare, OP, cand mai comanzi piese pentru masina ta uita-te pe realeom si cu, CODUL CARE TI-L DA acel site cauti piesa dorita.

Eu sunt unul dintre aceia care iso cumpara singur (si isi va cumpara) toate piesele de bmw dupa metoda mai sus explicata.

In 10 ani nu am gresit o data fie prin dealer, la telefon, comfirmari fie pe magazine online, fie SH (am avut parte doar de vanzatori onesti sau care stiau ce vand!

Edited by bimmer90f30