Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Recommended Posts

15 minutes ago, rusnakis said:

Masina a fost produsa pentru America de Nord ,dar are carte service in Europa de la 6000k Km .

Detin tot istoricul masinii de cand s a fabricat .

Masina are toate intrarile in service la BMW Munchen .

Verifica daca poti unde a fost vanduta prima oara. Poate e una luata prin military sales de vreun soldat american sau unul ce lucra in armata americana si atunci nu mai pare nimic dubios ca masina a venit direct in Europa. Altfel, sa importi o masina din State in Germania nu e ceva floare la ureche, nu mai este paritatea aia de pe vremuri cand $1.5=1 EUR de vedeai pe toate drumurile masini din State ca era rentabil sa le aduci in Europa. Cand la pretul de State pui 10% de non UE si TVA deja s-a cam dus avantajul pretului mai mic din State.

Dar dupa cum am spus, spre binele tau sper sa nu fie vorba de vreo dubiosenie la mijloc.

P.S. Te-as sfatui sa iti mai recalibrezi asa ca un sfat prietenesc tonul. Esti nou venit pe forum, las-o mai usor, te-am tot intrebat una alta, ai primit si raspunsul de il cautai. 🙂 

10 minutes ago, rusnakis said:

😂😂😂

Masina a fost produsa pentru America de Nord ,dar are carte service in Europa de la 6000k Km .

Detin tot istoricul masinii de cand s a fabricat .

Masina are toate intrarile in service la BMW Munchen .

Kilometrajul nu are relevanta in cazul asta. Uite, de exemplu, o masina cu 9,000 de mile (cam 14k km), care e genul de masina adusa in felul asta: 

https://www.copart.com/lot/48544775/salvage-2024-bmw-540-xi-mi-detroit

Fireste, e posibil ca masina ta sa fi fost adusa in alt fel. Ai incercat sa cauti vin-ul pe google?

5 minutes ago, mgi said:

Kilometrajul nu are relevanta in cazul asta. Uite, de exemplu, o masina cu 9,000 de mile (cam 14k km), care e genul de masina adusa in felul asta: 

https://www.copart.com/lot/48544775/salvage-2024-bmw-540-xi-mi-detroit

Fireste, e posibil ca masina ta sa fi fost adusa in alt fel. Ai incercat sa cauti vin-ul pe google?

Masina este dreapta verificata la BMW Romnia ,eu stiu ca se poate sa fie maini in halul asta ,dar masina este dreapta pe toate rapoartele posibile .

2 hours ago, rusnakis said:

Am tot citit comentariile colegilor care se amuza la ceea ce am spus eu mai sus ,dar acum mi a venit randul sa ma amuz eu la comentariile lor care .

eu m-am amuzat copios de satelitii celor de la bmw, care ti-au spus asa tampenie cu sateliti. 

1 hour ago, RedCap said:

E foarte posibil sa fi inteles gresit tu de la cei de la BMW ca sa nu arunc direct o piatra inspre ei ca ti-au spus o prostie. Verifica unde este fabricata masina folosind poza data de mine mai sus, eu ti-am zis si ma repet, seria 3 nu se fabrica in America. 

Nu sunt sigur dar cred ca se fabrica in Mexic.

Am inlocuit acumulatorul cu unul de 96A de la Exide si l-am codat cu Carly. Am ramas cu eroarea in aplicatie. Trebuie sa merg la dealar BMW sa o inregistreze? In bord masinii nu am nici o eroare, star stopul functioneaza, am mai fost la un service, a inregistrato din nou , iam dat si cheia masinii sa o citeasca. 

BMW G21/2020.

Screenshot_20250426_140930_My BMW.jpg

Edited by ovy318i

2 hours ago, ovy318i said:

Am inlocuit acumulatorul cu unul de 96A de la Exide si l-am codat cu Carly. Am ramas cu eroarea in aplicatie. Trebuie sa merg la dealar BMW sa o inregistreze? In bord masinii nu am nici o eroare, star stopul functioneaza, am mai fost la un service, a inregistrato din nou , iam dat si cheia masinii sa o citeasca. 

BMW G21/2020.

Screenshot_20250426_140930_My BMW.jpg

Trebuie sa astepti cateva zile ca se se sincronizeze informatiile cu serverele bmw si dupa va aparea ok si in aplicatie… asta daca a fost inregistrata ok. Bateria “se codeaza” doar cand schimbi capacitatea… gen ai avut baterie Agm de 105ah si acum ai montat de 95ah. Daca pui baterie de aceeasi capacitate, nu se codeaza nimic… doar se inregistreaza noua baterie pe masina.

14 minutes ago, bimmer90f30 said:

Saint Louis Potosi este in Mexic, tara in Sudul U.S.A. 

In Nord fiind Canada.

20250426_142805.thumb.jpg.cbf91cc196caa018cea9eba95bf1a460.jpg

Iar comentezi doar ca sa apara la profil ca ai activitate…

IMG_9571.jpeg

Edited by Onnix

21 minutes ago, Onnix said:

Iar comentezi doar ca sa apara la profil ca ai activitate…

Multumesc pentru corectare. Nu stau cu harta in mana sau intreb web-ul unde e Mexicul mai exact. Pentru mine Canada e pe Nord, Mexicul e pe Sud.

Sau poate imi spui unde e Canada ca eu am gasit-o in Nordul Americii.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Canada

Pentru mine e simplu fara web Mexic e pe Sud, Canada e pe Nord, simplu.

...De m-ai contrazice pe alte topice cu aceiasi fervoare.. ce bine ar fi.

Ai ales cel mai usor raspuns.. prin intermediul web.. 😁

Un raspuns pentru @rusnakis nu ai?

Edited by bimmer90f30

29 minutes ago, bimmer90f30 said:

Multumesc pentru corectare. Nu stau cu harta in mana sau intreb web-ul unde e Mexicul mai exact. Pentru mine Canada e pe Nord, Mexicul e pe Sud.

Sau poate imi spui unde e Canada ca eu am gasit-o in Nordul Americii.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Canada

Pentru mine e simplu fara web Mexic e pe Sud, Canada e pe Nord, simplu.

...De m-ai contrazice pe alte topice cu aceiasi fervoare.. ce bine ar fi.

Ai ales cel mai usor raspuns.. prin intermediul web.. 😁

Un raspuns pentru @rusnakis nu ai?

Mare destept esti :))) Print-ul tau e din clasor de timbre… nu e “de pe web”.

Imi cer scuze, dar nu am stabilit eu ca ce e la nord de ecuator, e in nord.

Nu conteaza unde este fabricata masina ci pentru ce piata este fabricata. Toate Xurile sunt fabricate la Spartanburg in USA asta nu inseamna ca daca iti cumperi un X5 sau X6 in Europa nu merge Connected Drive. Masinile fabricate pentru Europa vin cu ATM de Europa cele de US cu ATM de US indiferent unde sunt fabricate.

• Like 1

13 hours ago, RedCap said:

Baieti... hai mai usor, va rog! 🙂 

@bimmer90f30 daca te uiti pe Google vei vedea ca se mai spune America de Nord si la toate trei, Canada, US, si Mexic.

Cata polemica inutila, ce e greu de inteles ca North America se refera la continentul America de Nord......Canada, USA si Mexic sunt pe acest continent, fara legatura cu ecuatorul, wtf, pe logica asta ar trebui sa avem Africa de Nord la nord de ecuator, nu?

• Like 1