Jump to content

E60 ... eroare geam

Recommended Posts

Am o eroare la unul din geamuri: Side window Anti-lock function.

Din cand in cand geamu din dreapta se opreste si coboara... in loc sa se inchida de tot.

Trebuie schimbat motoroasul?

259094[/snapback]

Mie mi s-a intamplat de mai multe ori si n-am schimbat motorasul. L-am tot resetat si la unul din upgrade-urile de soft i-a trecut definitiv. Eu spun ca merita efortul, inainte de a schimba motorasul.

Si eu am avut aceasi eroare , am stat si m-am tot jucat la geam , am folosit un compresor de aer sa suflu chederele si panoul de comanda de la sofer ( la mine geamul de la sofer nu stia sa se ridice singur ) si acum totul e ok . Pot sa-ti spun sigur ca la mine a fost din cauza faptului ca dupa spalare m-am jucat eu la geam si intrase apa pe acolo , oricum am gasit pe forumuri pe afara ca la aceasta eroare masina trebuie sa rememoreze cursa geamului adica unde e inchis si unde e deschis ... PS: Romulus unde ai facut upadate de soft si cat a costat ca mie mu imi merg sprancenele ..?

Maxxone, inseamna ca ai un soft tare vechi, daca-mi amintesc eu bine mai mic de 16. Acum exista deja 26. Eu am facut multe upgradeuri intre timp, am avut si eu eu sprancenele lipsa. Practic eu am facut toate upgradeurile in garantie si n-am platit nimic, am cam avut grija sa o ingrijesc ca la carte.

E destul de nasol daca ai o masina veche si n-ai facut de mult upgrade de soft si trebuie si platit. Sunt multe lucruri care pot merge prost si fie va trebui sa platesti fie nu vor vrea sa-si asume raspunderea.

Maxxone, inseamna ca ai un soft tare vechi, daca-mi amintesc eu bine mai mic de 16. Acum exista deja 26. Eu am facut multe upgradeuri intre timp, am avut si eu eu sprancenele lipsa. Practic eu am facut toate upgradeurile in garantie si n-am platit nimic, am cam avut grija sa o ingrijesc ca la carte.

E destul de nasol daca ai o masina veche si n-ai facut de mult upgrade de soft si trebuie si platit. Sunt multe lucruri care pot merge prost si fie va trebui sa platesti fie nu vor vrea sa-si asume raspunderea.

259353[/snapback]

Foarte nasol... nu destul de nasol... mie mi sa spus "semnati o declaratie pe proprie raspundere ca daca vi se arde computeru il schimbati pe banu dumneavoastra" si cat ie computeru am intrebat io.... "vreo 2-3 mii de euro. mdeci ... am lasato asa .

Bine, eu vroiam sa fac upgradeul doar pentru bluetooth de la versiunea 1 la versiunea 2

In Bucuresti doar Automobile Bavaria e o posibilitate. Filaret nu se ating de nimic in ce priveste softul la E60.

259569[/snapback]

Asa e, aia de la filaret te trimit la bavaria cand e ceva de soft

Pai si cum sa se arda computerul ? ce acasa cand instalezi windows-ul ai sanse sa se arda calculatorul , a sa nu merga si sa fie nevoie de un reinstal dupa un backup da ... Mi se pare cam neprofesional comportomentul lor , oricum ma duc sa imi incerc norocul ...

Pai si cum sa se arda computerul ? ce acasa cand instalezi windows-ul ai sanse sa se arda calculatorul , a sa nu merga si sa fie nevoie de un reinstal dupa un backup da ... Mi se pare cam neprofesional comportomentul lor , oricum ma duc sa imi incerc norocul ...

260068[/snapback]

ei au zis asa "noi va facem upgrade la soft dar, din cauza ca masina e din ianuarie 2004 , nu va garantam ca putem instala softu fara probleme, trebuie sa semnati o hartie ca sunteti de accord ca pentru orice problema care apare la computerul masinii sa platiti reparatia, noi neputand fi facuti raspunzatori" , eu oricum am avut numai probleme cu ei si am avut bmw si land rover din 1994, diferite modele.

oricum, iti urez succes si sa scrii cum a decurs upgreidu :-)