Jump to content

Problema cutie automata?

Recommended Posts

Va salut, am un E91 320d xdrive automat 184cp, uneori la o plecare de pe loc cu kickdown apasat sau pedala de acceleratie la maxim in treapta 1 sau 2 apar niste smucituri (pe la 2500-3000rpm) si ulterior pentru o secunda masina "Cade in bod gen (nu stiu cum sa ma explic :)) )" apoi masina se tureaza si nu creste in viteza (ca si cum ar fi in neutru pe bord apare ca este in viteza), daca schimb viteza manual sau las acceleratia intra inapoi in viteza si pot continua, nu apar errori in bord si nici pe tester. Chestia asta se intampla doar uneori, am incercat sa plec de cateva ori cu un mecanic langa mine si atunci nu a facut nimic doar cand o apuca :) Astept pareri si ideei ce sa fac cu ea inafara de a ii da foc :)).

P.S.: Am incercat cam 5 plecari de pe loc de fata cu mecanicul si masina nu a facut cum am spus mai sus....

P.S. 2: O sa incerc sa fac o filmare, poate ii este frica de camera de filmat si atunci o sa faca :)

Revizie la cutie ai facut?

Inca nu, am masina cam de 6 luni. Cutia schimba bine in rest, nu agata si nu da socuri. Am spus ca nu tot timpul face ca si mai sus, am plecat de cateva ori de pe loc cu pedala la maxim si a schimbat super bine fara smucituri sau sa intarzie schimbarea treptei.

Edit, Initial cand am cumparat masina avea anvelope de iarna pe ea si am plecat mai tare o data de pe loc si a facut cum am spus, am zis ca o fi pierdut aderenta. Dupa ceva timp am pus anvelopele de vara si pana acum o luna nu am fost nevoit sa plec tare de pe loc sa observ ca inca persista problema asta.

Edited by BoBoWA

• 4 weeks later...
Salut am si eu un seria 3 e90 2009 facelift hidramat si cand plec cateodata de pe loc cu "demaraj" sa spun asa imi da o trapidatie foarte tare ,imi bord nu mi da nici o eroare nimic , masina nu face mereu asa am observat ca doar atunci cand este drumul putin denivelat , eu am pe ia jante pe 19 cu cauciucuri de vara momentan, poate sa fie de la cauciucuri sau este cutia?