Jump to content

mp3

ngr

Recommended Posts

Eu am un panasonic, si desi inainte sa imi iau masina nu imi placea ideea de mp3 non-bmw, acum imi place, si nu l-as schimba: pot alege din multe culori pt display si butoane, si se si asorteaza rama lui cu trimurile)....daca ar fi trebuit sa imi cumpar eu (pe asta l-am luat cu tot cu masina) mi-as lua mp3 bmw...

LE: e un 4 X 50W obisnuit si merge bine cu boxele standard...nu sunt prea maniac cu volumul...

Edited by cos

nici un mp3 nu se potriveste decat cd-ul original daca scoti cass-ul baga consola cu cd , orice alta solutie va strica armonia unuia dintre cele mai frumoase borduri proiectate vreodata. daca vrei muzica mai multa instant baga magazie si ai 6 cd a cate 15 20 melodii si poate ca e suficient.

in plus nici un alt mp3 nu va da la fel de bine cu difuzoarele originale asa cum da scula lui din fabrica

desi Mp3 meu super destept cu bluetooth si multe optiuni ..e max ce-ti poti dori de la sunet ...Sony BT5000 ....este f enervant sa stau sa-i iau fata mereu .......Daca faci o alegere sa iei si asta in considerare .

:blink: ...asa ca daca nu esti crazy cu muzica cd player original e o optiune buna.....

desi Mp3 meu super destept cu bluetooth  si multe  optiuni  ..e max ce-ti poti dori de la sunet ...Sony BT5000 ....este f enervant sa stau sa-i iau fata mereu .......Daca faci o alegere sa iei si asta in considerare .

:blink:  ...asa ca daca nu esti  crazy cu muzica  cd player original e o optiune buna.....

260899[/snapback]

eu am cd business mp3 din fabrica ...si pana azi am crezut ca toate au...

nici un mp3 nu se potriveste decat cd-ul original daca scoti cass-ul baga consola cu cd , orice alta solutie va strica armonia unuia dintre cele mai frumoase borduri proiectate vreodata. daca vrei muzica mai multa instant baga magazie si ai 6 cd a cate 15 20 melodii si poate ca e suficient.

in plus nici un alt mp3 nu va da la fel de bine cu difuzoarele originale asa cum da scula lui din fabrica

260721[/snapback]

Are dreptate nimik nu e mai frumos decat Cd original sau Magazie. Trebuie sa acceptam ca la Bmw ca nu poti sa iti pui ce Mp3 vrei tu (asta daca nu vrei sa arate urat si iesit din linia bordului....) dar nu cred ca e o problema prea mare ..... Sunt de parere ca nu iti trebuie discoteca pe roti ... :) :blink:

cate difuzoare ai man si unde sunt plasate ca la mine sunt 6 ,  4 fata si 2 spate sus (in usi nu e loc nici sa bagi tu ulterior)

261239[/snapback]

tot sase am si eu plus o statie si un subwoofer in portbagaj care echilibreaza bine sunetul..fara para e un radio de casa...