Jump to content

Recommended Posts

23 hours ago, Romulus said:

S-a mai calmat, sta si e mai discret. Multumesc mult lui @bimmer90f30.

Multumesc la fel de mult de compliment.

Ma abtin sa mai comentez pe acest topic datorita unei simple observatie, personala, in urma careia parerea mea, care am considerat-o si inca o consuder de bun-simt si cred general aceptata de catre toti care se intampla sa aiba viata organizata prin modalitatea asta, cu motoare ICE.. tranzitia spre ceva ce se resimte din plin.. nu o sa o faca simpla si usoara..

Asadar am luat in considerare ca "am devenit obositor" in 7 Octombrie prin "concediu" primit obligatoriu fara explicatie.

Ceea ce pana la urma e firesc, ca am aflat cu, ce deranjez.

Asadar echilibru cautat  prin aceiasi opnie exprimata cu alte cuvinte, lucru remarcat de moderator ma face sa trec pe locul potrivit - opinie nedorita.

Profit de.ocazie si tot de dragul echilibrului o sa imi fac eu insumi topic in care toti, chiar toti, pot sa isi exprime parerea, cu linkuri sau nu; un topic tot de despre masini electrice si efectul lor in viata noastra, acum si pe viitor. Sper sa imi fie permis sa fac un asa topic pe acest forum. Ca e destul de echilibrat, datorita tie.

A, desigur, afirmatia public facuta ca aduceam un soi de "alta parere" e adevarata, multumesc inca o data @Romulus de apreciere. 

Si ca atare, afirmatia ta aproape ma obliga, adica nu mai stau in cumpana si o sa contribui inca un an in plus la existenta acestui forum.

Pentru cei carora poate le-a scapat, aici pot contribui:

Sper doar sa nu mai fiu eliminat, macar cu un avertisment pe persoana fizica.. daca am jignit suprem pe careva care citeste ce scriu sau mai stiu eu..  

Eu inclin sa cred ca ajuta si la trafic, traficul-interesul fata de forum pe net in general, adica la aia care intra aici si citesc ce scrim, cum scrim.. despre ce scriem.

Pana una alta mi-am facut de lucru, aproape tot pentru trafic, un topic in engleza, aproape tot pentru trafic.. 😲 dar si pentru exercitiu, descoperire..

As putea comenta in continuare pe acest topic, dar in capatana apare intrebarea, ce rost are!? Si poate nu se merita riscul, sa nu fie pe plac comentariu..

Pana la urma nu reinventam noi masinile 😅

o fac altii pentru noi - le pun leduri, dungi colorate si tableta.. noi trebuie doar sa platim.

Edited by bimmer90f30
  • Like 1