Jump to content

Recommended Posts

Pentru EV nu as merge pe SUV. Din pacate nu prea am avut optiuni dar un sedan e mult mai aerodinamic iar pe autostrada conteaza f mult asta. 

Pt calitate, as merge clar pe iX1 sau chiar iX3 fata de MY

Pe langa masina, mai e si partea de service care in Ro e cu problema. E doar unul singur in B si e deosebit de aglomerat. Sunt zvonuri ca mai deschid dar nu se misca nimic in sensul asta. 

La cate sunt pe strada, pai cand incep astea sa se strice, adio mai prinzi loc la service. 

Si eu tot pe sedan as merge iar daca chiar ai nevoie de mai mult spatiu poate break.

Eu inca astept sa faca un test drive cu A6 etron sau Q6 etron si apoi daca imi place dau comanda de A6 etron sedan, m-am uitat la BMW dar diferenta de range e prea mare intre A6 si I5.

Edited by Alex3245

1 hour ago, Ciprian01 said:

O prostie, x5 45e ma bate vantul si merg pe unde mergea limuzina. In afara ca e mai confortabila, nu pot sa zic ca iubesc senzatia.

Prefer sa traga tare, inca mi's tanar 😄 

Am avut mașină care trăgea tare o făcusem și confortabila, am avut o revelație după ce m-a șters ala în Zakyntos și a zis ca nu m-a văzut. Dacă era Patrolul în loc de serie 1 cred ca mă "observa"  . Dar cum am zilnic 14-15 km de București alegerea logica ar fi ceva electric .Totuși never say never vorba aia .

Ma astept sa aibe ceva reduceri pe firme, dar nu stiu exact, poate cineva din UK ne poate ajuta.

M-am uitat si pe Romania sa vad daca mai fac astia rabla dar nu am gasit informatii decat ca tichetul o sa creasca, dar parca aveau limita superioara de 70k euro 😞 

Edited by Alex3245

Cineva pe un grup spunea ca a primit un mail de la Tesla care spunea ca valoarea ticketului ramane aceeasi si in 2025.

Reduceri sunt, mai prin toata Europa, pentru firme. Mai precis, deduceri mari de taxe pentru electrice. Doar la noi e bancul cu statuia si ai voie sa-ti deduci doar valoarea unui Sandero intinsa pe 4 ani..🤬 . Si asta indiferent de tipul de masina.

New electric cars are listed as assets that qualify for 100% first year allowance, meaning that you can deduct the full cost from your profits before tax, during the tax year of the purchase. If you incur a loss, it can be carried forward to offset your profits the next year and so on.

9 minutes ago, mgi said:

Cineva pe un grup spunea ca a primit un mail de la Tesla care spunea ca valoarea ticketului ramane aceeasi si in 2025.

Reduceri sunt, mai prin toata Europa, pentru firme. Mai precis, deduceri mari de taxe pentru electrice. Doar la noi e bancul cu statuia si ai voie sa-ti deduci doar valoarea unui Sandero intinsa pe 4 ani..🤬 . Si asta indiferent de tipul de masina.

Ar trebui sa bage si la noi pentru astea electrice asa mult mai multe firme o sa achizitioneze

Da, ar trebui sa avem și o politica fiscala corecta și consecventa, cu deduceri și pentru familii și pentru firme, și profesioniști în ministere și oameni decenți în guvern și parlament, ar trebui sa nu mai fie nici atâția melteni needucați în țară.. (mai am, dar ma opresc aici) 

Edited by mgi
  • De acord! 1