Jump to content

Recommended Posts

sa cheme pe aia cu generatorul diesel sa le incarce masinile.

repet, sunt oameni indragostiti sa butoneze telefonul, sa caute chestii, e un lifestyle, e o relaxare sa gaseasca incarcatoare, sa mearga la incarcat, sa socializeze intre ei, sa se anunte intre ei despre statusul incarcatoarelor etc.

sunt ferm convins ca 25% dintre cei blocati acolo nu au injurat. au zambit, au chemat un taxy si au plecat acasa. oamenii astia relaxati, traiesc mult, nu fac accidente vasculare, infarct, cancer, mor de moarte buna la peste 80 de ani.

luati contact cu oamenii astia cu electrice si vedeti ce liniste si misto e la ei in viata...nimic nu ii poate abate de la cursul lor zilnic.

Just now, edit said:

luati contact cu oamenii astia cu electrice si vedeti ce liniste si misto e la ei in viata...nimic nu ii poate abate de la cursul lor zilnic.

Au creierul odihnit de la rezolvarea de rebus relaxatoare ore si ore in sir la statiile de incarcare.

4 minutes ago, Romulus said:

Au creierul odihnit de la rezolvarea de rebus relaxatoare ore si ore in sir la statiile de incarcare.

Tu o mai incarci seara,sau mergi direct pe benzina?

Ma tot uit dupa un 3.0e si sub 50k nu prea gasesti mare lucru…

24 minutes ago, wolf20 said:

Tu o mai incarci seara,sau mergi direct pe benzina?

Cand o bag in garaj, o pun in priza.

25 minutes ago, wolf20 said:

Ma tot uit dupa un 3.0e si sub 50k nu prea gasesti mare lucru…

Imi pare rau sa aud sincer. Nu m-am mai uitat la piata dupa... Oricum, naspa pentru tine, super pentru mine. 🤣

2 minutes ago, Romulus said:

ti-ai luat 530e?

Nu, nu, ma refeream la al meu A6, preturile sunt similare de aia te-am intrebat si sa-mi fac o idee pt G60 daca o sa-mi placa cand apare hibridul la test drive. Ma gandesc ca o sa dea acolo un discount ceva din 90k.

3 minutes ago, Ciprian01 said:

Oricand as merge pe 550e, fiindca mai pui un M Sport, si esti aproape de 500 ponei si ala esti. Ar trebui sa se arunce in 15-17% discount macar...

Pai fix pe ala ma gandesc sa merg, dar astept sa apara la test drive si daca scot un discount de 12-14% al meu o sa fie, desigur daca o sa imi placa dupa ce il conduc.

1 minute ago, Ciprian01 said:

Nu eu, fratele @Alex3245, nu vezi ce bugete vehiculeaza? 😄 

Si eu sunt sarac, dar sarac de ala mai fudul, parca asa era vorba din popor 😄 

Cand o sa vina in test drive iti dau de veste. Si daca ne tintim si ne decidem pe G60, putem negocia aman2, sa le luam la pachet 😄 

Si eu sunt sarac fudul. Ieri am primit o oferta foarte buna pe masina mea personala pe care o vand, voia sa imi dea 32k cash. I-am zis ca imi e frica de tata Anaf :))

• De acord! 1

Harvard develops a solid state battery that charges in minutes

This is yet another milestone achieved in the solid-state battery saga. The ultimate challenge is still the ability to mass-produce these batteries at a lower price than lithium-ion batteries. That will be the real game-changer for EVs.

Poate prindem prin 2027 aceste SS batteries.

Edited by Alex3245

9 minutes ago, Romulus said:

Acelasi Harvard woke as shit? Nah, aia sunt preocupati cu operatiile de taiat penisuri la copii de 5-6 ani.

Nu stiu care e treaba cu pensiurile :))

Dar asta pare legit: 

https://seas.harvard.edu/news/2024/01/solid-state-battery-design-charges-minutes-lasts-thousands-cycles

Alte news: 

BMW's oldest factory will only build electric cars

BMW's iconic Munich production plant will manufacture only electric cars from the end of 2027.

The brand will use the plant to produce its Neue Klasse sedan in 2026, before transforming into the first plant within BMW's network to solely produce electric cars.

"We are investing € 650 million (AU$1 billion) here and will produce exclusively all-electric vehicles in our parent plant from the end of 2027," said Milan Nedeljković, member of the board of management of BMW AG, production.

Edited by Alex3245