Jump to content

BMW,niciodata audi

nutzu

Recommended Posts

Nu inteleg de ce ti se pare deplasata "faza" cu Audi din moment ce mai dintotdeauna a fost asa...si nu o spun doar eu, ci si majoritatea revistelor de specialitate...

Cele 3 branduri au concurat mereu in mod direct, insa fiecare reprezinta alt stil de abordare: MB (eleganta), BMW (sportivitate) si Audi (incearca sa le combine pe amandoua), dar nu prea reuseste sa egaleze nici Eleganta MB si nici Sportivitatea BMW.

262032[/snapback]

Aceeasi parere o am si eu...poate sa zica cine ce o vrea...dar asa este...frumos vorbit :blink:

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

foarte interesant topicul...pacat ca nu sunt si posesori de audi pe aici ca ar fi iesit scandal mare. ar fi fost cu adevarat interesant sa posteze si cineva care detine ambele marci de masini. asa daca ai un bmw nu o sa zici niciodata ca un audi e mai bun. mai ales daca esti fan bmw. eu am un e39 mai vechiutz el ca model, sunt mare fan bmw dar recunosc ca daca as avea bani mi-as lua oricand un audi. interioarele sunt mult mai bine finisate ca la bmw, sunt mai bine desenate si sunt infinit mai frumoase la exterior la bmw-urile. 3-ul asta nou e oribil de urat la spate, coupe-ul arata ceva mai bine, 5-ul la fel, x5-ul, singurul bmw care era frumos l-au facut praf, pe cat de "destept" e, pe atat de urat...aaa, am uitat seria1 pe care nu l-as lua nici daca mi l-ai da gratis. singurul bmw care a nu e asa hidos e 7, (care oricum e mai urat decat a8, ca sa nu mai vb de s-ul nou)dar trebuie sa-l schimbe si pe asta de acum, si tare mi-e frica ca iar o sa se trezeasca bangle prost in dimineata in care se duce sa-l deseneze. si pe langa faptul ca sunt urate, datorita numelui pe care il au, au inceput sa le faca si din ce in ce mai putin fiabile. am un priten care si-a luat 525d si se plange continuu. nu am mers cu m3, m5 sunt convins ca sunt super masini, poate intr-o zi o sa am norocul asta, dar are si audi rs4 are si mercedes amg-urile. toate sunt marci de top germane, dar in timp de audi trage tare sa ii ajunga din spate pe cei de la bmw, ei au zis ca au numele si nu le mai trebuie nik. si din pacate i-a ajuns si cred ca peste ceva timp o sa ii lase in urma. pacat.....

Eu nu prea as zice ca Audi "a ajuns" BMW...pt ca BMW face masini cu tenta sportiva si se axeaza pe un condus sportiv...Iar Audi nu a ajuns inca la nivelul asta...Mai au de tras...

In schimb sunt ceva mai sus la eleganta si designul interior unde BMW e intrecut si de marci non-germane...tocmai din motivul ca nu pune accent pe interior, ci doar pe calitatea ansamblarii la interior, restul fiind...PLACEREA PURA DE A CONDUCE !

Cat despre RS4 si M3/M5...cauta pe youtube.com comparatiile intre ele...si ai sa vezi ca nu se rezuma totul la putere ci si la cum o "transmiti la sosea" si cum o folosesti pe circuit...

RS4 inseamna putere si cam atat...M-urile au un echilibru perfect intre putere/directie/transmisie tocmai pt a creea senzatii nemaintalnite in condus...

RS4 inseamna putere si cam atat...M-urile au un echilibru perfect intre putere/directie/transmisie tocmai pt a creea senzatii nemaintalnite in condus...

262060[/snapback]

Bravo! Exact asa e! Eu d-abia astept noul M3! intretimp poate dau o tura si cu un RS4!

sa stii ca m3-ul transmite puterea mai bine pe sosea decat rs4 care e quattro, mai ales pe ploaie, ca sa nu zic pe zapada. eu am o trompeta de 520d si pe ploaie dau iau o curba mai tare face ca toti dracii....

262066[/snapback]

LOL, ce vrei sa spui? :blink: :)

fii mai exact...apropo la ce?la motoare?o masina inseamna mai mult decat un motor...si pana atunci nu cred ca bmw va sta cu mainile in san...pana atunci hai sa comparam noi masinile din prezent :blink:

foarte interesant topicul...pacat ca nu sunt si posesori de audi pe aici ca ar fi iesit scandal mare. ar fi fost cu adevarat interesant sa posteze si cineva care detine ambele marci de masini. asa daca ai un bmw nu o sa zici niciodata ca un audi e mai bun. mai ales daca esti fan bmw. eu am un e39 mai vechiutz el ca model, sunt mare fan bmw dar recunosc ca daca as avea bani mi-as lua oricand un audi. interioarele sunt mult mai bine finisate ca la bmw, sunt mai bine desenate si sunt infinit mai frumoase la exterior la bmw-urile. 3-ul asta nou e oribil de urat la spate, coupe-ul arata ceva mai bine, 5-ul la fel, x5-ul, singurul bmw care era frumos l-au facut praf, pe cat de "destept" e, pe atat de urat...aaa, am uitat seria1 pe care nu l-as lua nici daca mi l-ai da gratis. singurul bmw care a nu e asa hidos e 7, (care oricum e mai urat decat a8, ca sa nu mai vb de s-ul nou)dar trebuie sa-l schimbe si pe asta de acum, si tare mi-e frica ca iar o sa se trezeasca bangle prost in dimineata in care se duce sa-l deseneze. si pe langa faptul ca sunt urate, datorita numelui pe care il au, au inceput sa le faca si din ce in ce mai putin fiabile. am un priten care si-a luat 525d si se plange continuu. nu am mers cu m3, m5 sunt convins ca sunt super masini, poate intr-o zi o sa am norocul asta, dar are si audi rs4 are si mercedes amg-urile. toate sunt marci de top germane, dar in timp de audi trage tare sa ii ajunga din spate pe cei de la bmw, ei au zis ca au numele si nu le mai trebuie nik. si din pacate i-a ajuns si cred ca peste ceva timp o sa ii lase in urma. pacat.....

262055[/snapback]

Frumos e si M6, parerea mea

poate nu stie sa intre in curbe cum trebuie... :blink:

262089[/snapback]

sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate...adevarul e ca nu am facut nici o scoala de pilotaj si super bestia pe care o am, diesel de 136cp, se comporta foarte urat in curbe la 260 la ora, abia pot sa o stapanesc.

Frumos e si M6, parerea mea

262202[/snapback]

e frumos, nu am zis ca e urat, ti-am zis ca sunt mare fan bmw desi 90% din masinile lor nu mi le permit. dar in timp ce audi a tras tare sa-i ajunga din urma si a scos model dupa model, unu mai frumos ca altul, cei de la bmw nu au venit cu nimic spectaculos. m6 e frumos intradevar dar ai vazut s5-ul? iar r8-ul ca tot comenta cineva mai sus este super masina la banii ei. ma uit in fiecare zi la ea si nu ma plictisesc

Mda...mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca A5 a iesit pe piata...oricum arata f bine mashinutza...

BMW a venit cu designul Bangle acum cativa ani si a fost primit cu o mare reticenta...si cu toate astea tot a avut succes...Insa acuma cred ca incepe sa sufle si in iaurt, asa ca o sa mai avem de asteptat vreo 2-3 ani cel putin pana vor aparea niste modele ca A5/R8...

fii mai exact...apropo la ce?la motoare?o masina inseamna mai mult decat un motor...si pana atunci nu cred ca bmw va sta cu mainile in san...pana atunci hai sa comparam noi masinile din prezent  :blink:

262111[/snapback]

apropo la audi vs bmw. Corect, o masina inseamna mai mult decit motorul. Uita-te la italiene (grupul Fiat fara Ferarri, nu te gindi la altceva), spre exemplu. Motoarele lor sint extraordinare. Numai motoarele si designul. Si atit.

sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate...adevarul e ca nu am facut nici o scoala de pilotaj si  super bestia pe care o am, diesel de 136cp, se comporta foarte urat in curbe la 260 la ora, abia pot sa o stapanesc.

262332[/snapback]

260 kmh cu 136 de cai? Eu pe a mea nu o mai pot stapini deloc de pe la 180 in viraje mai strinse. :blink:

o sa mai strang ceva bani si tot e39 o sa imi iau. e39 530d, negru, cu un kit de M :blink: mi se pare cea mai smechera masina la banii ei. si nu cred ca exagerez daca zic ca e si cea mai frumoasa. dar nu impartasesc parerea unora cum ca abmw e super tare si audi face masini de kkt. ca nu e asa

Audi face masini bune...dar nu ca BMW...

E39 este cea mai buna mashina la nivelul 15000-20000E ... Mai incolo apare E60 .... care pt mine pur si simplu arata Diabolic...

262735[/snapback]

Dar numai limuzine visati, mai fratilor! Un Coupe seria 3 cum vi se pare? Fie el si M? :blink: :) :)

• 2 weeks later...
Iti iei bmw.. pentru ce reprezinta masina in sine... poate sa-i zica cum vrei tu...touring limousine,.. nu conteaza... cand te urci in ea te pui pe scaun.. vezi diferenta intre ea si un audi... Daca vrei o masina compacta iei un BMW... parca-i facuta dintr-o singura bucata.. cunosc pe cineva cu service si am vazut acolo destule exemple.. 5 din 2000 si a6 din 2003.. si te pui in bmw nu se clinteste din loc.. te pui in a6.. si se misca scaunu.. oricum i-ar zice.. la bmw.. are coloana sport.. pe cand un a6.. e limuzina.. am zis si eu ca pe la 50 de ani poate o sa fie loc de gandit.. daca sa iau a6.sau ce o mai fi atunci.. sau 7 :blink:, oricum cine o avut un bmw... normal unu bun.. daca nu se pune vorba de bani... nu cred ca trece la audi..