Jump to content

Reconditionare/Modificare Faruri E60 Lci

WIN60

Recommended Posts

Vreau sa modific farurile undeva prin Ianuarie, am sticlele si lupele de vreun an si acum am gasit si la cine sa le fac. 

Ma gândeam sa i pun inele de acelea pentru angel eyes si voiam sa cer un feedback inclusiv pe forum. Cum mașina asta nu o sa se vândă, nu vreau ca peste 1-3-5.. etc ani sa se ardă inelele sau sa pateasca orice si după sa fiu nevoit din nou sa scot sticlele pentru a le înlocui. 

Întreabarea1

Ati auzit de probleme cu inelele astea de angel eyes ??

Intrebarea2

Care din cele pozelor atașate s ar potrivi mai mult? Eu am zis ca cele U sau DTM sau Iconic sunt prea “noi” pentru E60, însă un amic imi spune ca sunt cele mai faine astea. 

Am pus si niste poze. 

4B6D3D2D-4C9C-4B43-A04B-BD0C7488883E.jpeg

63580E4A-11B2-4A1E-B4BD-60D1446CB307.jpeg

D31D28FC-7CE9-4EEE-B3A0-6667198F2E3C.jpeg

0E1E4180-1E63-4116-B761-761B03918EAE.jpeg

C0B5AF3F-75B0-47F8-B67B-5A482975E985.jpeg

3FF15C7C-C360-4649-BAA4-5347D65F1F02.jpeg

7993E274-EF7B-47A7-95FC-3EBF47B7B0E8.jpeg

Așa am zis si eu, însă singurul lucru la acelea, este ca sunt parca prea albe când sunt stinse, o sa se vada destul de bine gen când sunt oprite, cele originale din far sunt mai transparente. 

Chiar daca țin si 5 ani inelele de genul, tot nu mi e de ajuns daca vreau sa păstrez mașina, deja face acum 7 ani la mine. 

Totusi am pus o întrebare daca putem modifica farul in asa fel încât sa se vada mai bine cele stock ca sa rămân la varianta cu bec, e mai sigura parca.. 

• De acord! 1

Am discutat si cu domnul care pe face, având in vedere ca mașina probabil va rămâne permanent in familie, mergem pe varianta stock, adică fără montare inele de angel eyes.

Modificare far nu se poate, mi a explicat care e treaba cu fibra aia.

Asa ca merg pe varianta stock. 

Vedem.. 

Totusi revin cu poze in caz de mai inspir pe cineva. Lupele si “sticlele” sunt de pe aliexpress. 

• Thanks 1
  • De acord! 1

Am si eu o dilema la un seria 1, vreau sa ii schimb faruriile stock cu totul, si vreau sa merg pe ceva angel eyes. Intrebare e sa aleg cu CCFL sau cu LED?

Care sunt mai bune si mai trainice?

Cele CCFL parca dau mai bine,a rata mai frumos, dar vorba ta @WIN60 , cand se ard, ce fac? 😄

A si sunt Legale?

O sa pun aici linkuriile de la ambele variante, sa imi spune-ti parerea pe care sa il aleg daca e.

1. https://tuningtec.ro/pd4857/faruri-compatibile-cu-bmw-seria-1-e87e818288-04-11-angel-eyes-ccfl-negru

sau 2. https://tuningtec.ro/pd3571/faruri-compatibile-cu-bmw-1-e87e818288-04-11-negru

(Un mic aspect, masina este neagra, deaia am ales interioru faruriilor negre)

Pune faruri cu xenon de LCi si vei avea angel eyes care se vad frumos si puternic(DRL). La astea le poti schimba becul cu led marker daca nu iti place culoarea galbena. 

Lasa deoparte chinezariile pt ca nu sunt legale, angel eyes ul e fail la ele si nici nu vezi noaptea nimic pe drum.

50cent

Sunt legale, însă daca si ghinion de ceva piesa cu defect se poate arde si in câteva luni.

Domnul care face faruri de peste 10 ani, mi a spus ca cele CCFL cu drosere au fost cele mai ok, însă nu țin pe viața, sunt cu neon si când se duce gazul din ele, se duc. 

Daca știi ca nu tii mașina mai mult de 2 ani, teoretic țin sigur 2 ani, dar având in vedere munca care necesita doar daca se arde rahatul ala de angel, nu se merita.