Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW X3 G01 2018 190 CP

Ciprian01

Recommended Posts

1 hour ago, Ciprian01 said:

II invit sa isi ia din Germania cum zicea colegul de mai sus, sau autovit/olx etc.

Iar masina nu va fi listata niciodata pe platformele de mai sus, sa vina ghertoii sa se plimbe cu ea sau sa ma ia cu combinatii.

Treaba e simpla 😄

Daca nu iti asumi si greutatile care vin o data cu vanzarea unei masini si nu o listezi si pe platformele de vanzare de la noi(asa cum sunt ele) vei avea sanse mici sa vinzi vreodata.

Daca esti boier si nu vrei batai de cap o dai la buy-back la vreun dealer de la noi si ai scapat de probleme.

Este oricum un paradox, cel putin eu, cand cumpar, caut sa iau  numai de la dealeri din Germania, niciodata OLX/autovit. Cand vand in schimb nu am incotro...

3 hours ago, Ciprian01 said:

Respect!

Nici nu ma deranjeaza prea mult, daca e sa ma intrebi sincer, dar asta e tipologia romaneasca: "stiu eu o combinatie".

Ciprian, sa pricep ca nici tu nu mi-ai priceput textul?!

Nu sunt eu responsabil pt nivelul tau de intelegere, tot tu esti

• Downvote 1

Când vrem sa vindem, vrem cât mai mult, când cumpărăm, vrem ieftin și mașina cât mai întreținuta, alții vor doar ieftin și tot asa.. Fiecare mașina are clientul ei...

Bineînțeles ca trebuie sa te raportezi și la piață când vinzi, dar te raportezi dacă și când vrei... Si nu numai asta contează, eu am primit o oferta buna la un moment dat dar nu mi a plăcut cum mi a vorbit și am zis pas. Pana la urma vinzi și la juma de preț, dar vinzi când și cui vrei tu... 

Si îți asumi faptul ca stai cu ea la vânzare... 

Edited by lospa alin
  • De acord! 1

Nu ai cum sa vinzi doar cu ea listata aici, 99%!

Pune o pe Olx/Autovit daca chiar vrei sa o ai la vânzare, nu trebuie sa si vorbești cu toți prostii daca te suna, te a sunat, te a deranjat, l ai blocat! Vorbesc de cei nesimțiți, combinatori, etc
Simplu! 

Daca o tii doar pe forum Bmw la vânzare, doar o sa fie la vânzare, nu se va vinde :)) . 

Edited by WIN60

7 minutes ago, Ciprian01 said:

Gata, m-ai convins, o sa o pun si acolo. Tre sa ma inarmez cu rabdare multa. xD

O decizie inteleapta.

52 minutes ago, lospa alin said:

Când vrem sa vindem, vrem cât mai mult, când cumpărăm, vrem ieftin și mașina cât mai întreținuta, alții vor doar ieftin și tot asa.. Fiecare mașina are clientul ei...

Bineînțeles ca trebuie sa te raportezi și la piață când vinzi, dar te raportezi dacă și când vrei... Si nu numai asta contează, eu am primit o oferta buna la un moment dat dar nu mi a plăcut cum mi a vorbit și am zis pas. Pana la urma vinzi și la juma de preț, dar vinzi când și cui vrei tu... 

Si îți asumi faptul ca stai cu ea la vânzare... 

Da si eu la fel, daca imi vand masina, iar cumparatorul nu mi se prezinta cu o tinuta impecabila, black tie, nu imi prezinta studiile, masteratele si doctoratele in original si copii eventual legalizate, adios, nu vand nimic. Tot scad din pret pana imi vine unul sa ma multumeasca. 

Edited by raduron10
  • Haha 1
  • Downvote 1

Conteaza, ca daca te suna la 11 seara si iti spune ca iti cumpara masina ca si cum ti ar face o favoare, "hai boss ca te scap io de ea dar facem actele saptamana viitoare" si mai stiu si alte situatii... Te gandesti de doua ori cui vinzi... Bineinteles ca fiecare vinde cui vrea... Spune ce vrea.. Intelege ce vrea... Io cu tiganii nu ma incurc, indiferent de oferta, dar asta este doar parerea mea. 

Si ca tot veni vorba de cumparat masini, cred ca sunt sute supraevaluate, ce faci? îi suni pe toti sa le spui ca e mare pretul? Sau iti faci o lista pe care sa le verifici in functie de buget, dotari etc

Eu defapt am incercat sa scot in evidenta ca intre colegi pretul se discuta in privat. Am vb relativ recent cu doi colegi aici pe forum, am vazut anunturile si i am contactat in privat, defapt am si cumparat ultima  masina de pe forum.Bineinteles ca am si negociat. Puteam sa cumpar oricare dintre ele, ambele erau ok. Ce ar fi insemnat sa incep sa scriu pe anuntul omului ca e mare pretul sau mai stiu eu ce...consider ca nu ar fi fost ok, atata tot. 

• De acord! 2

7 hours ago, Ciprian01 said:

Gata, m-ai convins, o sa o pun si acolo. Tre sa ma inarmez cu rabdare multa. xD

si ignoranta multa , primul care iti scrie e ala cu halele metalice pe olx , ii dai block direct 🤣, revine el si cu SMS , mai e unul de propune promovare ca are el un site ca face etc , un copilas , dar inca e bine ca sunt 3 luni gratuite pt anuntul pe olx , probabil va disparea si asta curand , mai dai si de cate unul care suna dupa ora 23 doar pt ca n-a citit bine anuntul in care ai mentinat fix in prima linie FARA SCHIMBURI . Iti recomand daca ai tel cu dual sim sa iei un sim fix pt asta si seara il opresti . CE observ eu  ca in ultimul timp comunicarea asta prin mesaje a devenit nesimtita si impersonala , adica sa te astepti sa inceapa un mesaj cu Salut , Buna ziua , seara deja  este o asteptare peste limitele de inteligenta ale unora....dar un lucru bun per total , stii din start cu cine vb 

Edited by Myx
  • De acord! 1

• 3 months later...

Salutare,

Batranu’ i-a facut detailing exterior cu ceramica Gyeon 2 ani si interior si e programata la Proleasing pentru schimbare placute spate saptamana asta.

Urmeaza sa o listam pe olx zilele astea, pretul scade la 30.000 euro.

f5577146-64b8-46ac-8b93-3cd315bfc396.jpeg

Edited by Ciprian01
  • Like 1

14 hours ago, goangaus said:

Eu am vândut pe Autovit recent o Mazda CX5 2016 și un Mitsubishi Lancer 2008, ambele vandute în câteva zile de la postare iar primul venit la vizionare a și cumparat masina, în ambele cazuri, fără samsari iar cumpărătorii au fost foarte OK. Deci se poate și asa !

Da, dar trebuie luat in considerare ca masinile vandute de tine nu se adreseaza categoriei de cumparatori deranjanti...

Asta e fosta mea, care e acum la tata, el are panouri fotovoltaice si ne gandeam la un X5 45e.

Acum, dupa ce vedem ca iesi la 40k cu tichet la Model 3 Facelift, parca regandim situatia. Plus ca am fost la ei si pare ca incepe sa se duca bugetul pe Rabla Plus usor usor, de aici graba.

A mea, G30-ul, daca il dau, o sa raman pe X5, fiindca nevoie de spatiu etc.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.