Jump to content

Cotatie trim bara spate

Recommended Posts

Salutare,

Am avut din nou un mic incident, foarte mic de data aceasta din care au rezultat niste zgarieturi extrem de superficiale pe bara spate si o crapatura a trim-ului decorativ crom.

Am convenit cu soferul vinovat sa-mi cumpere acel trim deoarece nu mai am timp sa tin iar masina prin service, mai ales pentru ceva atat de marunt. El a fost super incantat pentru ca nu mai risca bonus malus la RCA (si eu as fi fost incantat in locul lui 😛 ). 

Dar cumva mi s-a facut mila de el (nu voi explica de ce) si as vrea sa-l ajut putin.

El mi-o cumpara si de aici, m-a sunat mai devreme ca da comanda dar i-am zis sa astepte putin, poate gasesc putin mai ieftin altundeva...

Ma puteti ajuta cu un site/magazin/etc de unde poate comanda piesa originala si care sa fie ceva mai ieftina decat pe bavauto?

Codul piesei este: 51127308842

https://www.bavauto.ro/51127308842

Trim.JPG

Nu prea gasesti mai ieftin ca pe bavauto, sau daca gasesti nu va conta ca diferenta va fi foarte mica ...

Singura solutie sa il iei mai ieftin este sa cauti in dezmembrari

Edit: https://piese.ro/oferte/ornament-bara-spate-bmw-serie-3-f30-2011-2017-XtRx_RT8wub.html (vad ca scrie ca este piesa nou)

Edit2: acu am vazut ca tu ai GT ... link de mai sus este de F30/F31 si sunt diferite ... 😞

Edited by Tavicu
  • Thanks 1

Nu cred ca ai cum sa-l ajuti sa o ia mai ieftin de atat.. e o piesa care nu e inlocuita prea des ca sa o gasesti in foarte multe locuri cu diferite oferte de pret.. doar sa stai pe la dezmembrari sa intrebi, dar e probabil sa nu ai o diferenta mare de pret in cazul in care gasesti acel ornament.

• Thanks 1
  • De acord! 1

59 minutes ago, Tavicu said:

Nu prea gasesti mai ieftin ca pe bavauto, sau daca gasesti nu va conta ca diferenta va fi foarte mica ...

Singura solutie sa il iei mai ieftin este sa cauti in dezmembrari

Edit: https://piese.ro/oferte/ornament-bara-spate-bmw-serie-3-f30-2011-2017-XtRx_RT8wub.html (vad ca scrie ca este piesa nou)

Edit2: acu am vazut ca tu ai GT ... link de mai sus este de F30/F31 si sunt diferite ... 😞

Multumesc frumos, da, a mea este GT. Am dat o verificare pe cateva site-uri de dezmembrari si nu am gasit nimic.

Asta e, chiar am incercat sa-l ajut, nu pot face nimic.

47 minutes ago, Tzitzicat said:

Incearca la realoem.ro

Pretul e semnificativ mai mic, dar poate e o greseala

Ai gasit cu pret mai mic pe realoem.ro?

Nici nu stiam ca au vanzari pe site, poti sa ma ajuti cu un link, pls?

43 minutes ago, Edwin said:

Nu cred ca ai cum sa-l ajuti sa o ia mai ieftin de atat.. e o piesa care nu e inlocuita prea des ca sa o gasesti in foarte multe locuri cu diferite oferte de pret.. doar sa stai pe la dezmembrari sa intrebi, dar e probabil sa nu ai o diferenta mare de pret in cazul in care gasesti acel ornament.

Da, pare ca nu am cum sa-l ajut iar de stat sa urmaresc dezmembrarile nu am timp si nici nu ma incanta prea tare ideea de second hand.

Am vorbit cu un prieten de la reprezentanta, sa-mi spuna un pret de la ei, poate-poate...

• Like 1