Jump to content

Mocheta uda dreapta spate - F34 xD

Recommended Posts

Salutare,

Doar ce m-am intors de la spalatorie si mi-a atras atentia cel care mi-a spalat masina ca am mocheta uda in dreapta spate. 

Pentru cei care ati urmarit topicul "Dosar dauna Euroins", stiti ca masina mi-a fost accidentata si s-au inlocuit ambele usi de pe partea dreapta, aripa dreapta fata si ornamentul de prag.

Maine bineinteles ca o sa sun la BMW AutoCobalcescu, unde mi-a fost reparata masina insa as vrea sa stiu, daca aveti vreo idee, cam pe unde ar putea sa intre apa atunci cand o spal. Stalpii sunt uscati, marginile mochetei sunt uscate, efectiv doar partea de pe podea este uda, ca si cum umezeala ar veni de sub masina. Practic, este uda doar unde tine picioarele pasagerul din dreapta spate.

Si sunt destul de sigur ca asta a fost provocata de ce si cum au reparat intrucat inainte nu am avut problema asta si la penultima spalare, nu mi-a sarit in ochi acest detaliu dar masina incepuse sa aiba un miros dubios. La momentul respectiv eu am crezut ca din cauza drumurilor relativ lungi, schimbat bebe in masina...chestii din astea. Dar acum incep sa se lege lucrurile, sigur s-a umezit mocheta si la spalarea dinaintea acesteia si bineinteles ca a inceput sa miroase.

Nu am trapa.

Multam fain pentru idei si sugestii.

Edited by BMS921

• BMS921 changed the title to Mocheta uda dreapta spate - F34 xD
34 minutes ago, BMS921 said:

Salutare,

Doar ce m-am intors de la spalatorie si mi-a atras atentia cel care mi-a spalat masina ca am mocheta uda in dreapta spate. 

Pentru cei care ati urmarit topicul "Dosar dauna Euroins", stiti ca masina mi-a fost accidentata si s-au inlocuit ambele usi de pe partea dreapta, aripa dreapta fata si ornamentul de prag.

Maine bineinteles ca o sa sun la BMW AutoCobalcescu, unde mi-a fost reparata masina insa as vrea sa stiu, daca aveti vreo idee, cam pe unde ar putea sa intre apa atunci cand o spal. Stalpii sunt uscati, marginile mochetei sunt uscate, efectiv doar partea de pe podea este uda, ca si cum umezeala ar veni de sub masina. Practic, este uda doar unde tine picioarele pasagerul din dreapta spate.

Si sunt destul de sigur ca asta a fost provocata de ce si cum au reparat intrucat inainte nu am avut problema asta si la penultima spalare, nu mi-a sarit in ochi acest detaliu dar masina incepuse sa aiba un miros dubios. La momentul respectiv eu am crezut ca din cauza drumurilor relativ lungi, schimbat bebe in masina...chestii din astea. Dar acum incep sa se lege lucrurile, sigur s-a umezit mocheta si la spalarea dinaintea acesteia si bineinteles ca a inceput sa miroase.

Nu am trapa.

Multam fain pentru idei si sugestii.

Salut, apa intra pe la usa probabil, pe la folia de protectie de dupa panoul usii. Ai nevoie de banda butil si de oarecare pricepere.....

Spor la mesterit.

10 minutes ago, Ali said:

Salut, apa intra pe la usa probabil, pe la folia de protectie de dupa panoul usii. Ai nevoie de banda butil si de oarecare pricepere.....

Spor la mesterit.

Multumesc frumos, o sa tin cont de sfat maine cand merg sa ma cert cu cei de la service, ca sa am ceva argumente si sugestii.

Da este putin ciudat faptul ca mocheta este uda doar pe podea, efectiv doar unde tii picioarele. Lateralele sunt uscate, catre subwoofer, sub scaunul din dreapta este uscat, mocheta de pe tunel este uscata, totul de jur-imprejur este uscat, doar ce este in contact cu podeaua este ud. Ca si cum ar fi udata de jos in sus..nici nu stiu cum sa explic.

30 minutes ago, ADRIAN HD said:

Nu e vb.de meseriasi,odata ce dezlipesti acea bariera nu reusesti sa o mai pui ca la fabrica.Tehnologic ar trebui data la inlocuit in momentul schimbarii usii.

Si daca nu reusesti sa o mai pui ca de fabrica, oare ce caricatura de lucrare au facut acum. Ma faci curios sa dau fata usii jos sa vad daca nu cumva e vreun silicon ordinar pe acolo...

M-am uitat si pe deviz, nu apare ca data la inlocuit cand s-a schimbat usa deci e clar ca au folosit-o pe cea veche...

1 hour ago, ADRIAN HD said:

Nu e vb.de meseriasi,odata ce dezlipesti acea bariera nu reusesti sa o mai pui ca la fabrica.Tehnologic ar trebui data la inlocuit in momentul schimbarii usii.

Hai ca nu e vreun laser,am mai desfacut si noi, da l dreq de mastic,il presezi cu degetele,se gaseste in orice service, sunt habarnisti ce s o mai aburim…

38 minutes ago, ADRIAN HD said:

Ai schimbat tu vreo una?intreb si eu asa.

Toate 4.

Un tub la bmw e cam 10 eur.

Mare cacat sa faci un contur și sa apeși folia aia să se lipească. 

Asa a făcut și boul ăla,a rămas masticul pe ușa veche și asa a lăsat o..pe ușa nouă are doar 2 puncte cât sa nu cadă folia.lol.