Jump to content

Maserati Grecale Modena

edit

Recommended Posts

57 minutes ago, edit said:

gata, comandai 550e.

ma mai supara si cele aproape 2.3 tone pe care le are masina. sunt curios daca o fi in stare sa vireze. i-am pus stabilizatoare electrice pt ruliu care sper sa mai compenseze

Ii mai pui 4 saci de ciment in portbagaj si ai 2,5 tone, si poti zice ca ai un M5 😄 

Thuamnie agiuta, amin, ca ai finalizat si capitolul asta. In cat timp vine tigaia?

masina putea sa vina si anul asta insa am nevoie de ea in martie. intelegerea e facuta ca fabricatia sa fie in februarie.

@radu, harbul e consistent mai mare, voluminos si f probabil si faptul ca platforma e modulara duce la greutate in plus.

pe electrica o sa merg probabil, insa nu mai devreme de momentul in care electrica va fi ce trebuie si  dpmdv. si in plus sa locuiesc la curte sa am panouri acasa sa o pot incarca nu doar la munca

19 minutes ago, Alex3245 said:

la exterior e identica asta din clip cu a mea. jante, etrieri, culoare, acoperisul panoramic, ornamente, tot.

Edited by edit

Bravo, sa fie într-un ceas bun! 

De virat, vireaza ca are direcție integrala 😄 interiorul o sa fie mai anost decât la Maserati probabil, dar mașina o sa fie ok zic eu. 

Discount de firma 20%? 

Felicitari pt achizitie. Unde e produsa? Mi se pare foarte optimist termenul de livrare.

Eu am asteptat pt G01 din iulie (data fabricatiei) pana in octombrie, dar se fabrica in SA (Rosslyn) .  Interiorul ce configuratie este? (culoare etc) ca nu am citit/vazut.

e in europa produsa.

vine repede, in max o luna de pe banda de productie pana la mine in mana. asa a fost cu toate masinile pe care le-am avut...toate fiind produse in europa.

interiorul e 100% identic cu acesta din link-ul de mai jos. minutul 9:35

Replica e misto.

Mi-ar fi placut verdele Isle of man, dar e doar pt M5

Rosu asta e si pe M5 disponibil. Pe M5 dintre culorile modelelor de rand mai sunt disponibile inca 4 culori, adica 2 nuante de gri si 2 de negru.

Asta din culorile de duzina.  Nu discutam de culorile mate care costa mii de euro.

Cred eu ca daca se pune si pe M5, nu dau gres cu aceast rosu. 

Edited by edit
  • Like 1

10 minutes ago, Onnix said:

@edit E doar caterinca :))) Enjoy 2025!

Stiu ca e caterinca.

Mie-mi plac replicile misto. Sunt si eu in dubii cu rosu asta si asta deoarece masina actuala e tot rosie si parca as mai schimba. Ma mai gandeam la cape york green.

Mai luam un calcul si albastrul din clipul de sus cu etrieri albastri. Tinand cont si de interiorul alb, ar fi 100% asortat cu Grecale. E o chestie misto si asta, cu 2 masini asortate.

Edited by edit

Vezi tu, aici gresim noi oamenii… parerea altora ne influenteaza. Nu mane, ramai pe culoarea aleasa de tine… daca asta a fost feeling-ul tau initial, pe asta ramai ca asta e ce trebuie pt tine. Nu schimba nimic pt ca altii zic/cred ca altceva e mai misto. Trust ur feeling/gut.

Inteleg ce spui.

Am ezitat non stop cu culoarea. Ezit si acum. Acest phytonic blue pare interesant. L-am vazut prin oras pe o masina cheala si arata ca un rahat. In clipul de mai sus e acelasi albastru ca in clipul de acum, insa mai sus nu are pachetul Msport pro si nu pare la fel de misto masina ca in clipul actual. Conteaza si cum bate lumina si cat de intens e soarele in ziua filmarii etc.

Masinile trebuie sa le vezi in realitate pt a fi 100% convins.

Edited by edit

Tanzanit blue e f misto, mai inchis decat phytonic, dar mai deschis spre albastru decat carbon black.

Cu rosu o sa fie oarecum unicat. In ultimii 15 ani nu cred ca am vazut 3 Bmw-uri rosii X-uri sau berline (nu pun la socoteala Z sau M-uri coupe)

Am vazut  in realitate acel gri mat. Arata evident cel mai bine.

Pretul sa spunem ca ar fi o problema, insa nu poti face polish pe culoare mata, nu stau la curte. Revopsitul poate nu iese la fel ca restul masinii

Si g30-ul in 4 ani si A6 au avut lovituri in parcare in fata blocului.

Fiecare cate 3. Se parcheaza in spic si lumea nu e in stare sa iasa fara sa iti zgarie coltul masinii. La g30 am schimbat si un far

@cosmin, tanzanite are frate-miu pe X5. Nu merge sa o iau la fel si parca nici nu prea imi place la modul deosebit

Edited by edit

On 10/25/2024 at 10:21 AM, edit said:

pe electrica o sa merg probabil, insa nu mai devreme de momentul in care electrica va fi ce trebuie si  dpmdv. si in plus sa locuiesc la curte sa am panouri acasa sa o pot incarca nu doar la munca

M-am tot gandit cum ar fi o masina electrica pe gustul meu si cam asa as vedea idealul.

Nu ar fi misto sa stabileasca un standard pt bateriile electrice la absolut toate masinile si acestea sa fie schimbabile? Gen cum avem la sculele electrice pe acumulator… acolo scoatem bateria si punem alta incarcata. 
As vedea infrastructura de benzinarii ca si puncte de incarcat/schimbat baterii. Ajung in benzinarie si 1-2 angajati imi schimba bateria de pe masina cu una incarcata, in timp ce eu imi iau o cafea, mananc ceva sau merg la wc. 
Voua cum vi se pare ideea? Binenteles sa o poti incarca acasa dar la drumuri lungi, sa nu ai batai de cap, ti-o schimba cu una gata incarcata. Stiu ca nu e mega simplu de facut dar nici fizica cuantica nu e. Cum usb-c e standard worldwide, ar putea fi si asta.

Edited by Onnix

2 hours ago, Onnix said:

Ajung in benzinarie si 1-2 angajati imi schimba bateria de pe masina cu una incarcata, in timp ce eu imi iau o cafea, mananc ceva sau merg la wc. 

Poti sa te muti în Norvegia și să-ți iei un Nio. Au băieții stații automate de schimb. Și ca bonus poți sa închiriezi baterii de 150 kwh când mergi în concedii

56 minutes ago, mgi said:

Poti sa te muti în Norvegia și să-ți iei un Nio. Au băieții stații automate de schimb. Și ca bonus poți sa închiriezi baterii de 150 kwh când mergi în concedii

:))) Am rude acolo… nu am de gand sa fac asta. Acolo, daca nu esti atent intr-un weekend de august, ai pierdut vara :)))
Ideea e sa mearga tehnologia dupa noi, nu noi dupa ea.

Edited by Onnix
  • De acord! 1
  • Haha 1