Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Aripi M3

mario.b

Recommended Posts

Salutare deschid acest topic pentru a va intreba daca stiti cam cat ar costa aripile fata de M3 E30 (umflate) si daca se potrivesc si pe alte modele, gen 318 320, 325 toate coupe E30, vin cu aceasta intrebare pentru ca sant innebunit dupa cum arata M3 E30 si vreau sa imi achizitionez cat de curand un "URS". Daca stiti firme sau baieti care aduc va rog -- un link, un nr de telefon si sant fff recunoscator. Multumesc anticipat.

@cat - nu am de gand sa fac de ras firma BMW si pe mine insumin, o voi face in momentul in care voi dispune de suficiente finante sa pot da peste bot carcotasilor, adik nu ma apuc sa bag n+1 cutii de chit, o voi face ori din fibra de sticla, ori din carbon, mai am pana ajuns la stadiul asta :blink: eu sa ma vad cu "ursu" in fata blocului si atunci ma voi apuca serios de el. Sper sa pot face ceva mai special din el cu mana si mintea mea. Am deschis aici topicul cu gandul ca poate a mai visat cineva ca mine si are mai multe info, in caz ca ajung atat de mult aripile mai bine imi fac kit complect din carbon si am terminat treaba. Merci de info.

din carbon cu siguranta va fi mult mai scump, presupunand ca ai unde sa il faci, desi e cam greu pe la noi...

fibra de sticla probabil e solutia, poate arata ok daca este lucrata de cineva care stie ce face.

daca vrei sa-i pui aripile originale de M3 trebuie sa iei si barile de M3 (fiindca masina se va lati automat) si la fel si usile si pragurile etc.o aripa costa 131.42$ + 50$ shipping.dar kitul complet cum ai vazut si in link-ul postat de cat este 839.95 lire. fibra de carbon te duce mult mai mult.

http://www.autopartswarehouse.com/performa...988&partid=8202

aia de pe site e aripa de e30 normal.. :blink: , cel putin aia din poza.

usile sunt aceleasi ca la coupe, defapt singurele elemente de caroserie care se potrivesc de la m3 la e30 coupe sunt usile si capota.

totusi nu mi-ai raspuns. ce faci cu aripile spate?

Edited by florin83

@alex_maniacu_91 - usile vor ramane, nu trebuiesc schimbate, acel shiping nu il voi plati atat de mult, atata timp cat am aflat un pret pot ruga prietenii care se mai duc in afara sa imi aduca si mie aripile, pana acum nu am indraznit sa ii intreb daca poate pentru ca nu stiam la ce sa ma astept ca pret.

@florin83 -- spatele il voi umflat, fie in fibra de sticla fie in fibra de carbon, ramane de vazut cum stau cu bugetul, dar mai presus de buget va fii si calitatea si durabilitatea in timp, mai repede mai strang 100-150 euro sa il fac din carbon sa dureze mai mult decat sa fac din fibra de sticla sa mi se desprinda dupa 8-9 luni ,

La noi nu am vazut pana acum un urs facut asa, sper sa nu imi furati ideea :blink: . Si as mai vrea sa stiu si cat ar fii aripi M3 pt E36 (318is coupe), daca nu ma insel se potrivesc, ca ma gandesc daca tot imi fac ursu sa fac si pisica pe care o am acum :) Multumesc frumos pt info

Te cred, dar am o prietena care sa gaseste sa facem lucruri "importante" chiar cand se organizeaza curse, de obicei cand ma mai duc la evenimente de tuning si curse ma duc pe fuga, 3, 4 ore si gata acasa. Sper sa ajung si eu pe la florica saptamanile astea sa vb cu el. Merci de foto, super masina + ca este langa o "legenda" a curselor :blink: