Jump to content

[Vand] Retrofit Alpine Audio E90/E92 Logic7

Recommended Posts

Vand sistem audio retrofit, original BMW cu amplificator ALPINE, medii fata Alpine, subwoofere Logic 7, tweetere fata Logic 7. Este un upgrade foarte bun fata de sistemul standard, se aude mult mult mai bine, mai clar si nu distorsioneaza la volum maxim. A fost tinut pe masina personala E92 timp de 3 ani si am fost foarte multumit. Am renuntat la el ca am trecut la Logic 7. Poate fi adaptat pe E90 fara probleme. Pot oferi schema de montaj oferita de BMW la pachet cu retrofitul.

https://www.olx.ro/d/oferta/retrofit-alpine-audio-bmw-e92-e90-logic-7-IDh3PMO.html?bs=olx_pro_listing

Mai am separat 2 boxe de medii pentru polita spate (tot Logic 7) care pot fi puse si difuzor de medii central pe bord si 2 boxe MBQuartz pe 2 cai pentru medii spate portiere/laterale.

Edited by HitmaNLive

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.