Jump to content

Merita?

fehersakal

Recommended Posts

Salutare.

Am un Bmw 520 din 1989 cu motor de M20.

Asi vreau sa schimb motorul si sa pun pe ele toate dotarile pe care se poate pune. Intrebarea mea este cam la ce preti se poate aduce de afara un E34 din 1994-1995 si daca merita.

Eu mam gandit sa aduc una de afara si in cateva zile sa pun totul de la care e adus de afara pe asta pe care o am.

Nu stiu daca merita si cam cate zii ar dura pana sa fac toate acestea.

Daca o sa schimb motorul tre sa trec si in CIV?

Mam gandit sa schimb absolut totul. Mie frica de instalatia electrica.

Daca a mai facut cineva asa ceva si poatemi sa dea niste informatii asi fii recunoscator.... Multumesc

ne intalnim in trafic... :blink:

dacĂŁ schimbi motorul trebuie sĂŁ-l omologhezi Âşi schimbi carte+certificat

eu aÂş aduce unul mai bun Âşi l-aÂş ĂŽnscrie, bineĂŽnĂželes dupĂŁ ce o sĂŁ se scoatĂŁ taxa cu pricina.

chiar mĂŁ gĂŁndeam la m5 e34

:blink:

Decat chinuiala...mai bine asteapta taierea taxei...sau fa recarosare..daca s-o mai putea, pastrand totusi motorul, si apoi, in timp, schimband si motorul....aducandu-ti o caroserie cu toate dotarile, lasand instalatiile originale pt motorizarea de M50, si punand, pana la un punct, instalatia de la M20, cu riscul nefunctionarii anumitor indicatoare...asfel ca poate-ti vine mai usor la montajul motorului M50 la locul lui pe caroseria recarosata si dotata...desi e complicatie mare si nu stiu daca se mai accepta recarosari...pt ca eu stiu ca acum motorul, desi trebuie trecut in CV, nu mai reprezinta o parte importanta...deci e posibil sa nu se mai accepte recarosari cu transplantul motorului......oricum, nu cred ca se merita osteneala...oricare dintre variante ai gasi...fie trensplant, fie recarosare...ca ce e pus din fabrica...acolo e pus :blink: desi eua m schimbat cutia de viteze din automatica in manuala...si operatia a reusit 100%...pt ca nu a implicat mari operatiuni referitoare la instalatia electrica ...care, zic eu, va fi cea mai mare problema la un translant/imbunatatire... Edited by iulian518i