Jump to content

Rechemare Răcitor BMW seria 530 xdrive 2019

Joe STJ

Recommended Posts

Avem un x5 2016 care la 70.000 km a cazut egr si filtru particule, care le am înlocuit din surse proprii.

am cumparat tot de la ei, de la BavariaBaneasa inca un seria 530 xdrive 2019.

am întreprins toate masurile sa nu avem aceasi problema ca la x5, am pus doar de la mol sau OMC motorina si doar premium am mers turat si la drum lung constant, dar degeaba.

acum 2 sapt m au rechemat in service la 70.000 km cu seria 5 campanie înlocuire răcitor.

odata cu mesajul s a aprins si martor motor.

am cerut Să verifice și filtru de particule deoarece deja avem un precedent la verificat am zis că totul este perfect cu privire la filtru și că a fost o eroare de soft mașina sub observație.

La două zile iar se prinde iar mă duc iar eroare de soft peste încă două zile iar se prinde iar o duc în service data asta am cerut să nu mai factureze să-mi spună el ce are mașina.

De data asta îmi zice că filtru de particule care aparent era perfect de fapt era topit.

Am discutat cu ei le-am zis că am întreprins toate măsurile și că am dovezi în acest sens mașina fiind pe firmă și având bonurile în contabilitate cu drumul lungi și motorina premiu al meu oferit un discount de 50 la sută la piesa dar nu și la manoperă

În continuare nu sunt de acord cu situația având în vedere măsurile care le-am întreprins pentru Filtru de particule mai ales că avem și precedentul cu X 5.

După discuții cu ei au refuzat să țină restul de 50 la sută chiar dacă nu este corect producătorul ține 50 cumpărătorul ține 50 și vânzătorul se alege cu manoperă

Chiar dacă am considerat că nu este corect a fost constrâns să plătesc să iau mașina din service având în vedere că avem nevoie de aceasta, Ca la final să întreb odată cu filtru să repare și răcitor -ul care eu cred că sigur a avut legătură cu filtru de particule având în vedere că nu este conform probabil nu răcește motorul se încălzește și Presupun că poate fi afectat și filtru din acest motiv, Și după ce m-a asigurat inițial că filtru e okay și că pot circula cu mașina așa cu răcitor -ul după care m-a anunțat că e topit acum mi-au spus Că pot circula cu mașina și fără răcitor schimbat că sigur nu se mai strică nimic că oricum ei iau în calcul că poate dura chiar și mai mult de un an până să vină piesa timp în care au zis să circul cu hârtie de la ei în care scrie să mă uit atent la scurgeri și dacă ia foc

Așa ceva depășește orice limită

a mai pățit cineva la fel si ce părere aveti de situatie?

Asa ceva..

Inteleg ca nici garantie nu ai cu toate ca e 2019. Ceea ce se intampla parca nu-mi vine sa cred, la 70000, masina din 2019, sa pice filtrul de particule.

Mesajul vine fara martor, nu are treaba una cu alta si trebuia sa-ti spuna de atunci ce eroare este.  50% mie unu imi pare putin ca deal, masina fiind banuiesc cu toate reviile la zi si picata la km la care ei dau garantie.

Eu zic sa ii ameninti si chiar sa te adresesi ANPC, cu dat in judecata (daca nu ai facturi pe firma si cred ca si daca ai) si schimba neaparat service-ul, incearca si la o alta reprezentanta (sau chiar orice service specializat) si explica ce s-a intamplat, e posibil ca nimic din ce ti-au zis sa fie adevarat.

Pe langa faptul ca se observa cat de fiabile sunt masinile astea (doar iau foc pe autostrazi, se schimba rezervoarele de ad blue, cad cutiile pe la 120000, drl-urile se ingalbenesc de trebuie sa schimbi farul cu totul, cad cutiile de transfer ca gafaie daca ai 0.000000000001 diferenta pe o roata, samd) mai avem parte si de oameni incompetenti prin reprezentante. 

Edited by arnx