Jump to content

Sfat achizitie carlig remorcare X3 G01

goangaus

Recommended Posts

E vorba de "ditamai dihoru" de clama ce strage bila!.. daca scapa de acolo in rotire bara (fata ei) masinii este lovita inainte..

Sa ne spui cat te-a costa toata afacerea care iti permite accesul in portbagaj.

Lasa-ma sa ghicesc - ai deja suportul de biciclete!

Edited by bimmer90f30

https://www.carligederemorcare.ro/8314-carlige-de-remorcare-bmw-x3-suv-2017?orderby=price&orderway=asc&orderway=asc

Incearca si aici... noi avem la firma cateva montate pe masini mai mici, fara pretentii, si nu au fost probleme niciodata la nicio masina ( inclusiv Passat Alltrack 2018, Golf 7 Variant 2016 etc ).

Ma tenteaza si pe mine un carlig, as prefera si eu rabatabil electric, dar cand vad ce scoruri sunt cele OE... un 1000-1500eur as zice ca ar fi acceptabil, dar pana spre 5000eur din ce am vazut mai sus... 

Eu nici nu stiu daca pe M40d ar merge sa pun...

Problema cu carlig aftermarket este ca am emotii cu garantia, o sa trimit un mail sa intreb daca este afectata garantia dar probabil raspunsul va fi de genul depinde ce probleme apar. Am inteles ca instalatia electrica a carligului se leaga undeva la luminile spate, lipituri, nu chiar ok.

Apoi, de fiecare data cand folosesti carligul va trebui dezactivata din meniu franarea de urgenta la mersul cu spatele si senzorii de parcare. Destul de incomod, la masina veche aveam un buton fizic pentru dezactivare senzori, prin meniu e mai complicat. Si trebuie testat daca nu cumva senzorii de parcare spate vad carligul, caz in care devin inutili chiar si atunci cand nu se foloseste carligul. Eu sper ca nu.

• 1 month later...
  • 10 months later...
On 02.10.2023 at 14:38, goangaus said:

Daca te referi la cele ce se agata de hayon parca nu am curaj sa pun 3 biciclete acolo, ~ 50 kg. A folosit cineva un astfel de suport?

Corect dar cine monteaza partea electrica cu modul pentru carlig si tot cablajul necesar? Reprezentanta monteaza doar noi, service-urile independente BMW nu se baga la retrofituri, cel putin din ce am intrebat pana acum, iar cei specializati in montaj carlige monteaza doar instalatii electrice universale, nu module si alte chestii specifice BMW.

Buna,nu stiu daca ai rezolvat problema,iti recomand acest baiat care,,maninca,, Bmw-ul pe parte de soft,am montat carlig din dezmembrari la el si a fost mai bine decat ma asteptam,foarte serios si dedicat ,https://www.farcebook.com/BMWcodingteamcluj