Jump to content

cost revizie 320i e90

kkkristi

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

....hm ciudat atunci dc mi s-au tocit mai rpd alea de pe spate??? asa e cand franezi masina se lasa in fatza :blink: nuj cred ca e mai ciudata masina mea

hai ca pe soarelui ca pe soarelui mai ai unde sa franezi unde sa eviti .....da in bucuresti acum vreo 3 sapt mergeam spre citi mall eu mergeam normal cua vreo 60 pe banda si in stanga mea pe linia de tramvai mergeau pe un scuter un baiat si o fata si nu iti zic ca s-a bagat in fatza mea noroc ca am avut reflex sa franez imediat mai aveam putin si ieseam cu picioru prin podea......tot felu de prosti circula prin bucuresti

Nu explicatia  :)  motivul pentru uzura mai mare pe partea din fata (ma refer la placute) datorata fortei de apasare... sau nu esti de acord  :blink:

265095[/snapback]

Eu sunt de acord,a zis ca i s-au tocit placutele de pe spate primele,nu cele de pe fata,poate nu am inteles bine. :)

....hm ciudat atunci dc mi s-au tocit mai rpd alea de pe spate??? asa e cand franezi masina se lasa in fatza :) nuj cred ca e mai ciudata masina mea

265096[/snapback]

Masina ta nu e ciudata! :blink: ai fost tare :) ! Eu zic doar ca , parerea mea e ca a gresit cel care ti-a zis , sau posibil sa nu fi inteles tu bine! Daca nu ai facut burnout-uri si de astea ... teoretic nu are cum sa fie cele de spate mai uzate decat cele de pe fata!Acum poate sa fie cu sistemu DSC , dar daca zici ca doar de 3-4 ti-ai intrat!Nush mi se pare dubioasa faza :)

repet nu o fi de la acceleratii bruste .....frane bruste....frane imediat dupa accelerare :blink: prosti dastea de incepator cu bmw :)

265104[/snapback]

Accelerarea nu are leg cu franarea!Si chiar daca ar fi cum zici tu frane bruste , sustin, tot alea de pe fata ar suferi mai tare :)

hm nu stiu zic ce am facut eu cu masina ....... :) si imi aduc aminte cand mi-a intrat dsc prin decembrie era mazga pe jos.....dsc imi intra si imi taia din putere si eu tot acceleram ca bou :) .....eu tot cred ca de la asta mi s-a tocit talpa 1-2-3 :) frana .....eram cu 60 dadeam a 2-a pana la 100 porma frana ca era rosu :blink:

da prima data s-a aprins cu ~3000km inainte si porma imi arata.....1000km left whit rear brake pads si tot asa pana la 100km parca cu atat am dus-o in service .....da se simte ca le-a schimbat cum ciupesc putin frana cum franeaza pe fisa d service scria ca a schimbat si senzoru Edited by Allex18

eu am 318i dar e acelasi motor ca pe 320i numai ca 318i are 130 cai si 320i are 150 cai .......eu am 12 in cap :blink: manuala 18.000km o am de 9luni ......

265205[/snapback]

Merci pt. raspuns.

Si cum trage masina? Nu e cam submotorizata?

Pe mine oricum ma intereseaza numai cutie automata.

da prima data s-a aprins cu ~3000km inainte si porma imi arata.....1000km left whit rear brake pads si tot asa pana la 100km parca cu atat am dus-o in service .....da se simte ca le-a schimbat cum ciupesc putin frana cum franeaza pe fisa d service scria ca a schimbat si senzoru

265154[/snapback]

poate era doar senzoru defect si bonus ti-au schimbat si placutele..:blink: