Jump to content

Am schimbat decât cauciucul !

Recommended Posts

Salutare! Am luat un cui astăzi și am schimbat cauciucul pe spate dreapta ! Aceasi mărime doar firma diferită de cauciuc! Când am parcat am observat ca mașina îmi sta ridicată de dreapta spate unde am schimbat cauciucul ! Nu sa lăsat pana jos cum stătea in mod normal ! Va las o poza poate ma ajutați cu un răspuns ! Când am plecat la service sa schimb cauciucul totul era Ok 

IMG_4897.jpeg

1 hour ago, Andrei123456789 said:

Când am plecat la service sa schimb cauciucul totul era Ok 

Zici ca atunci cand ai plecat la service..

Dar la service dupa ce a schimbat cauciucul nu te-ai uitat sa vezi cum sta dupa schimb?

Mare lucru, de obicei nu se intampla cand schimba un cauciuc dar mai stii.. 

Noi de aici nu intelegem decat ce explici tu. Topic ca al tau nu prea a mai aparut asa ca o sa fie bine sa ne spui si ce se intampla de sta ridicata.

Adica sta ridicata vizibil?

Sa zic asa .. ori te intorci la service si o ridica pe elevator si se uita din nou ori o lasi asa si poate isi revine..

Arcuri nu prea se deplaseaza din locul lor iar amortizoarele amortizeaza.. ca idee...

Edited by bimmer90f30
  • De acord! 1

6 minutes ago, bimmer90f30 said:

Zici ca atunci cand ai plecat la service..

Dar la service dupa ce a schimbat cauciucul nu te-ai uitat sa vezi cum sta dupa schimb?

Mare lucru, de obicei nu se intampla cand schimba un cauciuc dar mai stii.. 

Noi de aici nu intelegem decat ce explici tu. Topic ca al tau nu prea a mai aparut asa ca o sa fie bine sa ne spui si ce se intampla de sta ridicata.

Adica sta ridicata vizibil?

Sa zic asa .. ori te intorci la service si o ridica pe elevator si se uita din nou ori o lasi asa si poate isi revine..

Arcuri nu prea se deplaseaza din locul lor iar amortizoarele amortizeaza.. ca idee...

Am mers acum 2 minute cu ea și văd ca sa mai lăsat ! Sunt la munca și de-asta m-am grăbit sa plec și de la service ! Mulțumesc pentru raspuns