Jump to content

E86 Z4 Coupe 30si LCI

alexrosiu

Recommended Posts

1 hour ago, Myx said:

Iar in zona cabrio chiar trebuie avuta experienta asta , e incomparabila cu o masina normala

Confirm! Niciodata nu m-am ars la soare asa rau si pe fata si pe brate. Ajunsesem sa umblu cu crema de soare dupa mine, langa cheile de BMW. Plus cat praf am inghitit si curatat... de prin toate cotloanele ventilatiei si unde nici nu te-ai fi gandit ca trebuie sa cureti vreodata! Si rahat de pasarele si scuipat de TIR-isti. 

E o experienta care trebuie avuta!!!! Nimic nu se compara cu asa ceva, complet de acord!

Si mirosurile pestilentiale de la toate "furnalele diezl" de pe drumuri...

Acum lasand toate astea la o parte, e misto cateva zile pe an!

@Myx am facut un rezumat la tot ce este rau. Cand se opreste ploaia si iese soarele, jur ca daca este o singura balta pe o raza de 100 km, o sa fii exact in spatele unui TIR cand calca in ea!

Am incercat un fel de gluma, relatitiv la cabrio-uri, dar o gluma cu un miez de adevar. Este sublim, dar nu e de zi cu zi. 

1 hour ago, Romulus said:

Confirm! Niciodata nu m-am ars la soare asa rau si pe fata si pe brate. Ajunsesem sa umblu cu crema de soare dupa mine, langa cheile de BMW. Plus cat praf am inghitit si curatat... de prin toate cotloanele ventilatiei si unde nici nu te-ai fi gandit ca trebuie sa cureti vreodata! Si rahat de pasarele si scuipat de TIR-isti. 

E o experienta care trebuie avuta!!!! Nimic nu se compara cu asa ceva, complet de acord!

Si mirosurile pestilentiale de la toate "furnalele diezl" de pe drumuri...

Acum lasand toate astea la o parte, e misto cateva zile pe an!

Chiar m-ai facut sa rad :))), mai ales la faza cu TIR-istii

Am condus si eu un cabrio odata(yeey), chiar m am straduit sa imi placa dar nu stiu... Tot in colivia de sedan e mai bine 😂 nu era BMW, era un opel bertone frumusel cu motor micut pe benzina.

@Romulus eu as mai adauga pe lista si urmatoarele:

- Se uita lumea la tine ca la zoo.

- Eu personal daca m a luat curentul putin ma sparge capul, cari Neurofen dupa tine.

- Daca o lasi decapotata undeva in spatele blocului 10 min, s ar putea sa ti faca copii de trec pe langa ea vreo glumitza.

Poate ca au farmecul lor dar sa te dai cu ele doar prin peisaje frumoase, in oras nici vorba. Cred ca singurul plus este ca un cabrio e aspirator de gagici.

• Haha 1