Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

Mi se pare foarte utila ca o cheie de rezerva sau in locuri unde doar cheia mai lipseste, de exemplu la plaja, la mare. Din ce stiu, chiar si pe smartwatch poti activa digital key si acolo ai o cu totul alta mobilitate… pt cine poarta

• 2 weeks later...
1 hour ago, rikmh said:

Dupa cate stiu eu, isi face up-date automat doar la zonele unde circuli (fisiere mici). Toata Europa doar manual cu stick-ul. Fac economie la traficul de date...

Esti sigur de faza asta cu zonele unde circuli? La mine imi arata un stat pe unde nu am fost vreodata cu masina pe unde are harti. 🙂 O sa mai arunc un ochi cand ma duc iar la masina.

Nu @RedCap, ce spune @rikmh se refera strict la update-urile noi. Ea are harta originala din fabrica si update-urile de pana acolo oricum. Doar ca nu iti updateaza sa spunem Alaska pana nu te apropii de acea zona.

Harta totusi o ai din fabrica, asa cum a fost ea la acel moment.

In setari parca... stiu ca m-am chinuit ceva azi pana am gasit. Cautasem pe Google si am gasit ca apesi butonul options de langa controllerul de iDrive dar din parti mergea asa. Ala era doar ca sa inchid display-ul navigatiei si mai era ceva ce am uitat ca de nu mai am 20 de ani sa tin minte tot. 😄 Cand esti pe harta, in meniul din dreapta ai acolo settings (ca vad ca ai meniul in engleza), te duci pe ala si vezi ce si cum.

Sunt aproape sigur ca este asa. Cand a venit masina in decebrie din Germania, avea subscriptia activa la harti. M-am uitat in meniul ei si apareau cateva update-uri facute in zilele precedente si nu aveau forma "Europe 20xx.xx" ci erau mai mult niste fisiere care am dedus ca erau pentru zonele unde trecuse. Am facut eu update atunci, cu stick si apoi a aparut cum apare la tine "Europe 2024-3.xx" apoi ultima este 2024-4. Si mai este de inteles.... ar falimenta BMW daca ar plati atata banda la toate care circula.... 32GB x X ....😱

• Like 1

Update OTA automat se face doar pt regiunea (cateva tari), pe care ai selectat-o pe site in contul bmw in meniul harti, nu la toate europa. Doar cu stick faci update complet. Si a mea face update OTA la Romania… daca vreau la toata Europa, doar cu stick.

• Like 1