Jump to content

E46 vs E39

thecreator88

Recommended Posts

Salut

vreau sa devin si eu posesor de BMW si nu stiu ce sa-mi iau un seria 3 sau 5 , ceva pana in 2000 de cc si de preferinta benzinar

ce imi recomandati ??? si daca imi puteti spune ce bube au fiecare si la trebuie sa ma uit cand o sa-mi cumpar

Edited by thecreator88

Conteaza ce vrei, confort (seria 5) sau sportivitate (seria 3).

Pt a afla problemele comune citeste topicurile din sectiunile "Seria 3" si "Seria 5".

De ce buget dispui?

Pentru sfaturi privind achizitionarea unei masini sh citeste topicul cu acelasi nume: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=7823

Edited by Ciupanezu

Salut

vreau sa devin si eu posesor de BMW si nu stiu ce sa-mi iau un seria 3 sau 5 , ceva pana in 2000 de cc si de preferinta benzinar

ce imi recomandati ??? si daca imi puteti spune ce bube au fiecare si la trebuie sa ma uit cand o sa-mi cumpar

263624[/snapback]

sunt masini de clasa diferita iar pe 5 nu ai motor benzina in 4 cilindri daca nu ma insel. asa ca decat un 520i mai bine un 320i e mai usoara si fuge mai bine. 3-ul e mai sportiv pe cand 5 mai de familie. daca zici ca vrei un 525i atunci mai vii de acasa

Pe seria 5 cel mai mic motor pe benzina este de 2000 cmc si 150 CP pana in 2000 si 170 CP dupa 2001. La E46 poti sa optezi pt 316i 318i sau 320i.

Pe ambele modele ideal ar fi 520i si 320i de 170 CP adica motoare de 2,2l.

Edited by BRANDEX

Pe seria 5 cel mai mic motor pe benzina este de 2000 cmc si 150 CP pana in 2000 si 170 CP dupa 2001. La E46 poti sa optezi pt 316i 318i sau 320i.

Pe ambele modele ideal ar fi 520i si 320i de 170 CP adica mooare de 2,2l.

263633[/snapback]

vreau un motor de pana in 2000 de cc sa nu ma omoare taxele

De ce nu 520i de 170 cp? :blink:

520d inseamna un motor prea slab pentru caroseria de E39, performante 0, consum ca de 525d, mai putin silentios ca un 525d....

P.S: Nu vorbesc din auzite, am condus si 520d si 525d...

Edited by Ciupanezu

De ce nu 520i de 170 cp? :blink:

520d inseamna un motor prea slab pentru caroseria de E39, performante 0, consum ca de 525d, mai putin silentios ca un 525d....

263647[/snapback]

520i de 170cp are 2171 cm3 si probabil s'a gandit ca taxa e prea mare.

Diferenta intre 136 cp (520d) si 170 cp (520i) merita cateva milioane in plus la impozit....Si nu numai pe performante dar si pentru pretul mai mic al consumabilelor la 520i decat la 520d, si asta cuprinde tot, de la filtre la injectoare, cat si la inexistenta turbinei pe benzina, deci ceva in minus care se poate strica.

E39 nu e mai ieftin decat E46 cu certitudine,asta daca vorbim de masini asemanatoare ca dotari/an/motorizare.Daca vrei neaparat benzina te poti orienta mai bine la un E46 pt ca are mai multe motoare<2000cm pe benzina pe cand la E39 pleaca de la 2.2 benzina.Dar e decizia ta pana la urma,ce iti doresti mai mult aia sati cumperi.

ps:nu sunt de acord cu cei care spun ca E39 e o masina mai de familie,poate fi la fel de sportiva ca un E46 ce naiba doar e BMW :blink:

E39 nu e mai ieftin decat E46 cu certitudine,asta daca vorbim de masini asemanatoare ca dotari/an/motorizare.Daca vrei neaparat benzina te poti orienta mai bine la un E46 pt ca are mai multe motoare<2000cm pe benzina pe cand la E39 pleaca de la 2.2 benzina.Dar e decizia ta pana la urma,ce iti doresti mai mult aia sati cumperi.

ps:nu sunt de acord cu cei care spun ca E39 e o masina mai de familie,poate fi la fel de sportiva ca un E46 ce naiba doar e BMW :blink:

263681[/snapback]

E39 a avut si motor de 2000 cmc si 150 CP pana la sfarsitul lui 2000